Long Bra & Short Bra Premium Beautiful


Assalamualaikum.. Hi..! Semoga semuanya sihat sejahtera..

Hari ni Fazi nak share pasal Long Bra Premium Beautiful. Long bra Premium Beautiful memang lain dari yang lain. Well actually the whole set of Premium Beautiful is one of its kind. Lain dari yang lain.

Tapi kali ni nak fokus pada Long Bra & Short Bra saja. 

Tahu tak sebenarnya nipple kita pun kena ada pengudaraan yang baik, kalau tak bau dia ish ish ishhh.. Hahaha!! Kebanyakkan bra akan menekan nipple kita. Kalau dari start dah ada boobs sampai la ke laaa ni pun pakai bra yang menekan, memang tak mustahil ada ibu-ibu yang ada masalah inverted nipples. Memang bermasalah untuk menyusukan anak. I talk based on experience & inverted nipple adalah salah satu masalah utama yang menyebabkan ibu-ibu lemah semangat untuk meneruskan penyusuan susu ibu, jika kurang ilmu & sokongan. Baca bebetui ayat ku itu naaaa.. :)

Memang boleh tarik nipple masa mandi, untuk menggalakkan nipple keluar tapi, kalau 8 jam bekerja pakai bra yang menekan nipple, no point juga.

Short bra pun dapat cover hampir semua bahagian atas badan. 
 
Here's how it works. Di bahagian cup Long Bra Premium Beautiful berbentuk piramid. Macam gambar di bawah. Jangan risau, dia tak pointy sampai nampak nipple bila pakai baju sebab lace mencantikkannya. Kalau bra yang biasa tambah lagi kalau yang sponge, memang berbentuk bulat & menekan nipple. Bila nipple ada pengudaraan yang baik, baru lah rasa fresh, kita yang pakai mesti lagi selesa.

 

Lepas tu, cup long bra & short bra Premium Beautiful ada rawan keluli bukan besi. Tapi, mampu untuk mengelakkan boobs kita dari terlimpah keluar dari tempat yang tak sepatutnya. Bila tak berada di tempat yang sepatutnya, lagi mudah untuk ada thirds or forth breast which is nightmare. Sesiapa yang beli Premium Beautiful dengan Fazi, memang Fazi akan ajar macam mana nak tarik lemak-lemak di belakang badan untuk masukkan ke dalam cup. Once dah masukkan lelemaks ke dalam cup, badan memang kemas.

Cup juga diperbuat dari kain lembut & dihiasi dengan lace yang cantik & kuat. Bukan lace murahan. Sebab orang perempuan ni mahal, jadi pakaian dalam pun special untuk jaga badan kita. Lace cup ni flexible jadi insyaAllah tiada bonjolan yang tidak diingini terserlah. Hahah!! ampunn Fazi terpaksa explain begitu supaya korang lagi clear. Hehehe..
 


Ok lepas tu kita tengok bahagian belakang pula. Long bra & short bra Premium Beautiful berbentuk U. Tujuannya ialah untuk mengalihkan lelemaks di belakang badan dengan sekata. Baru la kemas belakang badan kita. And again, baru la tak keluar bonjolan bonjolan yang tidak diingini. Bukan orang berbadan besar je ada masalah bonjolan belakang keluar, orang kurus pun ada kalau salah pakai bra. Dan rawan keluli juga menetapkan boobs kita ditempat yang sepatutnya (maksudnya tak menggelebeh). Lepas tu ada 3 pasang cangkuk yang kukuh untuk adjustment. Mesti la paling gembira bila dah pakai cangkuk yang paling dalam sekali kan.. memang selalu Fazi dapat sms atau whatsapp kegembiraan dari customers. Alhamdulillah.. :)
 

Nak menyusukan pun mudah sebab lace yang flexible. 


 



Dibawah ni bra yang kita pakai dari kecik. Bahagian belakang badan berbentuk empat segi. Memang tidak boleh nak mengalihkan lelemaks.



Haaa.. part buncit-buncit ni orang perempuan memang sensitip. Tapi bila fikir balik, salah siapa pula perut kita buncits kan..? Kena check balik makan bersulam air ke, masa pantang tak jaga betul-betul ke atau apa-apalah.

Tapi.. jangan risau. Premium Beautiful boleh bantu. Bahagian depan di tengah-tengah long bra adalah kawasan yang paling banyak membantu untuk perut jadi buncit. Di kawasan itu paling banyak lace & setiap kawasan yang ada banyak lace, situlah paling banyak FIR. FIR akan bantu untuk membakar lelemaks & memejalkan perut kita. Ia juga bantu kurangkan stretch marks & kesan hitam. Jangan salah faham, setiap helai Premium Beautiful ada FIR, tapi kawasan yang paling banyak lace, situ paling banyak FIR. 

Dan Premium Beautiful mempunya tali bra yang lebar. Memang kukuh untuk menampung & bila berjalan memang kemas tiada lagi isu segan silu.

 


Tengok perbezaan sebelum & selepas pemakaian Premium Beautiful. Kalau ikutkan customer ni tak lah besar pun badannya, tapi badannya tak berapa kemas sebab pakai jeans yang low cut & maka dengan itu nampak lah bonjolan yang tidak diingini atau pun orang Johor panggil babat. Kedudukan boobs juga berbeza & itu lah sebenarnya kedudukan breast. Kita selalu sangat pakai bra yang tak da sokongan yang betul sampai kita rasa "ok jer" bila nampak boobs dah mula jatuh.


Bila dah pakai, haaa dari tingkek-tingkek jadi ramping giteww..

Sekarang tengah offer. Fazi ada special promotion. Jimat berganda-ganda hampir RM600!

Nak free trial boleh.

 

Love,
Fazi.. 



HBOTeam Raya Sakan

Assalamualaikum semua..!!
 
Masa Fazi mengarang ni, Syawal pun dah berakhir.. tapi seronoknya masih ada..
 
A few weeks ago, HBOTeam organise program Raya Sakan untuk sambut sesame geng-geng HBO. Masa ni lah nak bersantai, kenal kenal sesama team sebab dalam HBOTeam ada 4 team kecil yang bergabung..
 
Buat kat Little Pantry, IOI Mall Puchong. Memang happening, semuanya sporting. Yang turun dari Johor ada, Perak ada, Melaka ada yang area Selangor & KL lagilah ada kan.. Dengan suasana "Sakura" lagi lah naik mood kitorang semua ni haa... Heheheh..


Cik Kak Kenits Aisyah join mama..
 
 

 
 
 
 


 











 Terima kasih memeriahkan majlis HBOTeam Raya Sakan!


 Kek sebesar-besar tidak.. kumpul bape bulan punya birthday..
 




 CDM pun nak la jugak dapat cabutan bertuah kann.. :p





 Kekepohan melanda.. heheh


1
 The Bangkok Qualifiers..! Tahniah! Kita enjoy sakan kat sana k!


 Mmmmuuah!


 



InsyaAllah panjang umur, ada rezeki tahun depan lebih meriah, lebih havoc, lebih best!
 



Salam Ramadhan..








Assalamualaikum wbt kengkawan semua..


Fazi harap semunya sihat sejahtera.

Alhamdulillah bertemu juga kita yang masih bernafas untuk berjumpa dengan bulan penuh rahmat, bulan penuh berkat..

TAHNIAH kepada kita semua..

Masih tidak terlalu lewat untuk Fazi ucapkan Salam Ramadhan Al Mubarak. Semoga kita semua dapat dipermudahkan untuk jalani ibadah puasa dan semua ibadah kita diterima oleh Allah SWT.


Fazi nak kongsikan kepada semua bahawa bulan Ramadhan ini terbahagi kepada tiga fasa.. Penting sangat tahu sebab betapa Allah SWT sayangnya kepada semua hambaNya & nak kita ambil peluang menebus segala salah silap kita selama kita hidup.

Fasa pertama Ramadhan iaitu 10 hari pertama:
Fasa Rahmat

Fasa kedua Ramadhan iaitu 10 hari kedua:
Fasa Keampunan

Fasa ketiga Ramadhan iaitu 10 hari terakhir:
Fasa Pelepasan dari Api Neraka
Fasa yang ditunggu-tunggu, malam lailatulqadar..


Konsep yang memang kena sekali dengan pepatah
 Berakit-rakit ke hulu,
Berenang-renang di tepian,
Bersusah-susah dahulu,
Bersenang-senang kemudian..

Manisnya Ramadhan terletak di penghujung 10 hari terakhir Ramadhan.. Sama juga dengan pengakhiran setiap orang soleh iaitu Syurga.. 

Fazi doakan kita semua cemerlang di Ramadhan tahun ini & semakin cemerlang di Ramadhan berikutnya jika kita masih bernafas.. 

Love,
Fazi..




Premium Beautiful Super Savers..!


Hi semua..! Apa khabar?

Bulan Mac ni Fazi nak buat OFFER BEST untuk Premium Beautiful. InsyaAllah mampu milik. 

Yang mana nak berpantang, yang mana sakit belakang, yang mana lemak bahagian belakang badan dah macam daging batang pinang lembut gebu gebas, Fazi suggestkan try Premium Beautiful. Sebab Fazi sendiri mengalami apa yang Fazi sebutkan tu.

Nak tau apa special deal tu? Boleh contact Fazi melalui sms, whatsapp, call di 012-7552800 atau pun boleh email Fazi di fazi_zizi@yahoo.com. 

InsyaAllah, Fazi sedia membantu untuk dapatkan saiz yang the best for you. :)



Untuk yang tak tahu apa itu Premium Beautiful, boleh baca info di bawah.. :)



Premium Beautiful is simply incredible…! No other corsets are equal to Premium Beautiful because of its benefits towards health (70%) and beauty (30%).

A set of Premium Beautiful consists of a Long Bra, a Waist Nipper and a Long Girdle.
Long Bra Premium Beautiful
Long Bra
Long Girdle Premium Beautiful
Long Girdle

Waist Nipper Premium Beautiful
Waist Nipper















Premium Beautiful is exceptional due to the Far Infrared Rays (FIR) embedded in its fabric.

Far Infrared Ray are waves of energy, totally invisible to the naked eye, capable of penetrating deep into the human body, where they gently elevate the body's surface temperature and activate major bodily functions. FIR is a longer wave beneficial to humans and living things
(4 - 1000 microns).


FIR Benefits:

1) Far Infrared expands capillaries which stimulates and increase blood flow, regeneration, circulation and oxygenation.

2) Far Infrared is excellent for detoxification. Scientists in Japan report that in the FIR treatment of clogged capillary vessels, heat expands the capillaries and then initiates the start of a process to dissolve hidden toxins. Far Infrared thereby promotes elimination of fats, chemicals and toxins from the blood.

3) Far Infrared stimulates enzyme activity and metabolism. One hour under the Hot house improves metabolism. FIR heat aids in breaking down cellulite - trapped water, fat and waste.

4) Far Infrared may induce the killing of varied pathogenic (disease causing) bacteria, viruses, fungi and parasites.

5) Far Infrared promotes rebuilding of injured tissue by having a positive effect on the fibroblasts (connective tissue cells necessary for the repair of injury). Furthermore, it increases growth of cells, DNA syntheses, and protein synthesis all necessary during tissue repair and regeneration. Excellent for healing burns, scar tissue and skin problems.

6) Far Infrared relieves nervous tension and relax autoneuro muscles thereby helping the body make the most of its intended healing abilities. FIR reduces soreness on nerve endings and muscle spasms, as muscle fibers are heated.

7) Far Infrared strengthens the Immune System by stimulating increased production of white blood cells (leukocytes) by the bone marrow and killer T-cells by the thymus.

8) Far Infrared strengthens the Cardiovascular System by causing heart rate and cardiac output increase, and diastolic blood pressure decrease - Extensive research by NASA in the early 1980's led to the conclusion that far infrared stimulation of cardiovascular function would be the ideal way to maintain cardiovascular conditioning in American astronauts during long space flight.


Why every woman should own a Premium Beautiful? 


1.     Premium Beautiful helps to reduce body weight. It helps to distribute fat layers to all parts of the body evenly. Premium Beautiful is designed to shape a woman's body to PERFECTION..!

2.   A bra type or its design can influence how the breasts are shaped. Many women choose their bras wrongly, hence the breasts become saggy and unattractive. Premium Beautiful Long Bra will help to set breasts to the right positions.

     The U-shape at the back of Long Bra has to help distribute the fatty layer at the back of body so you will not have flabby layers. You wouldn't want 'third breast' behind your back, would you?

3.   Premium Beautiful is able help to reduce back pain and pain due to slip disc.

4.   Premium Beautiful is suitable during confinement and for nursing mothers.

This is how you do it when you want to breastfeed your baby or express your milk.


5.    Reduces cellulites and stretch marks on the skin.

6.   The effect of wearing Premium Beautiful is equivalent to 'bertangas'. It aids wounds to heal better and faster, this is very beneficial to women after delivery. 'Bertangas' is a traditional Malay method performed by women after delivery. One of the benefits of 'bertangas' is to help and improve the healing of the wounds. You don't have to 'bertangas' nowadays. You just have to wear Premium Beautiful..!

7.    Removes toxin from the body system.

8.   Improves skin condition. Premium Beautiful is perfect for women with acne problems.

9.   Good for people with piles or hemorrhoids.

10. Reduces the pre-menstrual symptoms.

11. Suitable to be worn during exercise. Premium Beautiful can help to quicken weight loss.

12.  Good for people who have migraine.


What are the advantages of Premium Beautiful corset that other brands do not have?


1.     Premium Beautiful is a Superbrand product.

2.   Premium Beautiful has FIR technology, embedded in the fabric is a Japanese technology. It is safe for use, and benefits the wearers.
3.   Durable

4.    The stereoscopic seams in Premium Beautiful technology originates from the US. It distributes fatty layer on the body evenly and assists body movement. That is why Premium Beautiful is comfortable to wear during exercise!

5.   Its main concept is: 70% health + 30% beauty = 100% self confidence.

6.    Awarded with certification by American Chiropractic Association, Canadian Chiropractic Association & Quebec Chiropractic Association.

Many have experienced the benefits of Premium Beautiful. Please click on the label "Testimonies" to know more!


Why wait? Hurry and return your confidence with Premium Beautiful.


Free Consultation & Free Trial will be given.

Call me now…!

Fazi

012-7552800




Bio Seleza Feminine Pad Johor


Ramai yang dah bertukar kepada Bio Seleza selepas sedar bahaya tuala wanita.

Alhamdulillah Smart Synergy Leaders dapat banyak feedback memberansangkan dari customers Bio Seleza Johor & di tempat lain.

Testimonial Bio Seleza: Lama tak datang period. Alhamdulillah datang period selepas pakai Pantyliner Bio Seleza
 

 Testimonial Bio Seleza: Keputihan makin berkurang & nak repeat order bila habis. Selamat untuk ibu mengandung..!


Testimonial Bio Seleza: Ketulan darah lama keluar.



 Testimonial Bio Seleza: Pelbagai guna. Customer mengalami tersimpul urat. Selepas satu malam, bengkak makin surut. 


Testimonial Bio Seleza: Kencing lawas. Tiada lagi kencing kotor. 

Alhamdulillah..

Ramai yang dah bertukar. Jom bertukar dari pad biasa ke Bio Seleza..!

Memang mahal sikit dari yang biasa, tapi berbaloi dengan kesihatan kita yang tak terbanding harganya & kualiti dijamin BEST.








Fazi nak bagi harga istimewa..! Cepat sebelum terlambat..!

SMS\ Whatsapp\ Telegram Fazi
012-7552800