2016 Kick Start



 Assalamualaikum.. Salam Tahun Baru 2016! :D

Alhamdulillah permulaan 2016 padat dengan aktiviti yang menambah motivasi diri Fazi. Setiap hari diberi kesihatan baik dapat sediakan bekal untuk anak-anak ke sekolah, urusan rumahtangga tu biasa lah, daku bukan robot, jadi ada kekurangan. Hey.. jangan bagi diri stress kan? Go with the flow. Paling tidak, apa susah, buat lontaran suara "Amaaaarrr..! Ameerrrr..! Tolong mama sapu & kemas rumah yeee". Dan mereka akan gumbiranya menolong. Hahahah!! 

Selain tu, aktiviti business tetap on seperti biasa. Terima orders alhamdulillah almost everyday, tapi yang pasti dalam seminggu memang ada orders. Yang mana COD, kita COD. Yang mana nak pos, kita pos. Yang ke majlis ilmu, kita pergi majlis ilmu, yang mana jumpa partners kita jumpa untuk sesi personal touch.


Aktiviti Fazi & partners dipenuhi dengan majlis ilmu selain daripada selling. Sebab dengan ilmu, semua pun jadi mudah. Topik-topik yang diberi semuanya IKUT level. Mesti ikut kesesuaian, ajar step by step, buat pun step by step. Kalau ada yang melangkau, omak aii.. poning den dibueknyo. Heheheh..

Konsep baby steps before big steps tu memang kami pakai betul. So tak ada yang susah pun sebenarnya. Sebab semuanya guided.

Sesi regangan badan. :D


We're going to rock 2016!


Bring it on!


Kemudian, 6 Januari 2016. Memang tarikh yang kitorang tunggguuuu sangat. Sebab apa? Sebab grand opening untuk centre kami di TM32. Di sana lah tempat Fazi bermula, banyak yang jadi & alhamdulillah Fazi ke sana semula dengan impian & semangat yang lebih besar bersama-sama dengan pemimpin-pemimpin yang super best! Tak lain tak bukan, CDM Chan, Kak Misah & CDM Abg Bad.

Fazi berdoa semoga silaturrahim & hati kami disatukan kekal sampai bila-bila. Memang best mereka ni, memang padan dengan resmi padi makin berisi, makin tunduk. Pengalaman lebih 10 tahun tu yang mahal sangat. memang banyak Fazi kena belajar.

 Ambil aura dulu sebelum majlis mula.

Sebelum majlis ilmu mula semalam, kami berjemaah solat maghrib & solat hajat bersama-sama, mohon Allah SWT berkati majlis & usaha kami.

 Official TM32 :)






  Kami mai awai, yang mana tak dak dalam gambaq, ampunnn..


 Pahang & Johor girls! Fazi ni kalau dah bercampur dengan budak bawah umur (eh!), gini ah jadinya. Lupa daratan jap. Hahaha!


 Dari utara, selatan, timur & barat, termasuk Singapore juga datang. Memang penuh, sampai ada sanggup duduk di lantai. 


Barisan CDM-CDM muda. Muda la lagi kan, sebab kurang 5 tahun CDM kami ni.. Doctor ada, software engineer ada, pensyarah ada, mechanical engineer ada, yang asal business conventional pun ada! Lain background, tapi semua bawah naungan yang sama, TM32.
 


 Semangat waja rakan-rakan kongsiku. Semua ni merentasi lebih 300km nak datang. Dari Johor, Pahang pun ada. Spend masa & tenaga untuk ilmu yang boleh terus pakai, terus dapat income. Simple je sebab dapat ilmu terus buat lepas tu dapat income.


Tahniah kepada yang hadir hari ini. untuk pengetahuan, mereka semua ni Fazi tak paksa. Tapi mereka faham konsep.
 Kipidap korang! 
:)



 Keterujaan yang tak dapat di-control heheheh..


 Mek Aienn & Mek Sha dah balik dah masa ni..


 Sifoo pesan,

JANGAN
"Ilmu simpan di buku nota, tetapi terlupalah buku nota simpan dimana!!!"

BUAT
“Ilmu baru yg telah dapat terus melaksanakan,menjadi ilmu+ pengalaman, akan bantu kita mencapai lebih kejayaan.”

:)



Kalau ditanya pada mana-mana orang yang dah berjaya, tak kisah dalam bidang apa, pelajaran ke, business conventional ke, mesti mereka akan cakap, ILMU. 

Dan kalau betul ILMU itu tak penting, kenapa Rasulullah SAW sangat suka dengan orang yang mencari ilmu? sampai Baginda bersabda, "Carilah ilmu sehingga negeri China". 

Ilmu itu segalanya..
Dengan ilmu, dapat suntikan motivasi
Dengan ilmu, jadi lebih yakin
Dengan ilmu, kita jadi lebih kuat
Dengan ilmu, kita takkan mudah mengalah
Dengan ilmu, kita takkan dipijak-pijak..

With knowledge we could become,
 Zero to Hero..
Nothing to Something..
Nobody to Somebody..

Itulah powernya bila ada ILMU..

Come & join us @ TM32!
 


Love,
Fazi.. 


Happy New Year 2016!


Assalamualaikum & Hi..!
 
Hari dah berubah
Usia terus akan bertambah
Tahun juga terus berganti,
Kematian adalah pasti
Bila?
Itu rahsia IIahi.

Kepada semua yang dikasihi,
Berazam kita untuk tingkatkn ketaatan kepada Ilahi
Sediakan bekal untuk dibawa nanti
Salah silap mohon dimàafi
Semoga kita diberkati.

Fazi doakan semoga dapat mendapat capai impian tahun ini & tahun-tahun yang mendatang. 
 





Kelebihan Premium Beautiful

Assalamualaikum, Hi!

Walaupun Premium Beautiful dah lama lebih 10 tahun di pasaran, MASIH ramai yang belum tahu.

Jadi Fazi ringkaskan perkara penting apa yang kena tahu tentang Premium Beautiful & kenapa Premium Beautiful pilihan terbaik.
:)

KELEBIHAN LONG BRA PREMIUM BEAUTIFUL

 Ramai tersalah pilih bra. Fazi pun sama juga dulu. Tali bra halus, memang seksi. Tapi apa guna seksi kalau tak boleh support dengan baik. Di bahagian perut, lemak akan diagihkan sekata ke tempat yang sepatutnya & bahagian perut akan lebih firm & leper.

 Di bahagian belakang berbentuk U sama juga fungsinya untuk mengagihkan lemak belakang badan ke bahagian yang sepatutnya. Dan ada 3 pasang cangkuk yang mantap boleh dilaraskan.



KELEBIHAN LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL


Long girdle Premium Beautiful tersangat lah best. Perut terus leper! Bukan tu saja, sangat selesa dipakai masa zumba. Waktu period paling rasa melegakan. Lancar pengaliran haid.

KELEBIHAN WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL


 Bukan perempuan saja boleh pakai Premium Beautiful, tapi lelaki juga boleh. Waist Nipper ni sangat-sangat best untuk jaga tulang belakang.
Dan untuk lelaki pakai baju jersi atau baju yang ikut cutting badan? Haaaa... pakai Waist Nipper Premium Beautiful untuk bantu nampak 6 pack. Serious betul ni..!

Oklah,

Ni feedback customer lepas pakai Premium Beautiful atau boleh klik di atas bahagian Testimoni untuk testimoni-testimoni entry sebelum ni.




Sempena melangkah ke tahun baru 2016, Fazi buat offer untuk Premium Beautiful. Suka tak suka tak? :)


Harga MURAH tapi bukan yang tak ori atau bukan yang second hand. Premium Beautiful set BARU dan MURAH. 

Whatsapp Fazi 012-7552800 ya?

Love,
Fazi


Teka teki teka tekuk, siapa siapa salah, kena ketuk! Hahahah!


 Semalam Fazi bagi teka-teki di facebook. Tapi tak ada jawapan yang tepat. Hehheeh.. Jadi hari ni nak beri jawapan.
 

Jawapan dia ialah ........
 
Orang yang pakai Premium Beautiful.. :)

Seperti yang macam Fazi cakap sebelum ni, Premium Beautiful fungsi dia ialah 70% kesihatan & 30% kecantikan. Satu lagi, pakai Premium Beautiful bukan soal kecil atau besar, tapi yang berbadan kecil atau tak berapa berisi tapi ada yang tidak berpinggang atau masalah perut buncit. Orang yang pakai Premium Beautiful elok badan terbentuk. Dan yang badan berisi elok terletak nampak eksklusif.

 Macam orang ni, bukannya dia kategori gemuk, cuma badannya kurang kemas. Lepas pakai korset badan elok kemas. 

Kim Karsdashian jenis pear, full figure. Tapi badan dia cantik & kemas.




Betul cakap Oprah Winfrey. Berisi atau kurus bukan kayu pengukur cantik atau tak. Love yourself, then only people will love you. 


Fazi sendiri bukan jenis kurus sangat. Tapi yang penting nak badan kemas. Walaupun berisi nak pinggang ada, sebab mata suami nak tengok kan? Dan satu lagi sebab anak-anak Fazi pernah cakap "perut mama macam ada baby lagi". Tak boleh nak marah la kan? Budak kecil kan ikhlas. Nak tak nak, take challenge!

Memang betul ada banyak korset di pasaran luar, tapi soalnya yang mana satu dapat bentukkan badan dengan mantap & dalam masa yang sama, selesa. 

Baru ni Fazi ada jumpa customer yang berminat nak tahu tentang Premium Beautiful (ya, kalau orang baru tanya-tanya nak tahu tentang Premium Beautiful, nak penjelasan lebih tapi belum tahu nak beli, kira baru nak survey, Fazi no problem. Tak ada salahnya nak bertanya.. :D)

Dia baru lepas bersalin. Dan dia tunjukkan bengkung yang dia ada. Fazi buat perbandingan & semua boleh tengok seperti dibawah.

Cantik, memang tak nafikan memang cantik. Premium Beautiful pun tidak kurangnya. Tapi cuba tengok lebih teliti.  

Material sangat nipis & jarang. Kalau nipis, dari segi nak grip badan dengan kemas?

 

Kemudian, uniknya Premium Beautiful, ia ada banyak saiz. jadi sangat sesuai untuk orang badan kurus hingga badan besar. Setiap saiz tu memang berbeza dari segi panjang & lebar. Sample yang Fazi bawa untuk customer ni, memang ngam dengan ukuran badan customer. Boleh tengok sendiri perbandingan lebar kedua-dua bengkung. 

Waist Nipper (bengkung) Premium Beautiful akan cover dari bawah breast sehingga bawah pusat kira-kira satu inci ke satu inci setengah. Memang panjang. Kenapa macam tu? Sebab kita tak nak bila duduk, bengkung akan terlipat & ada lebihan perut terkeluar.


 Ok kat bawah ni, customers With & Without Premium Beautiful




Love,
Fazi
 

Cara Jerman melaksanakan kitar semula botol minuman.


Menarik betul. Boleh kita contohi sistem macam ni.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...