Bussiness Opportunity..!

Let's check out these questions...

1. Have you ever felt you can spend just like you ever wanted..?

2. Is your budget a bit tight?

3. You're young but you have so many debts..? or.. You're not very young, you have kids and you have so many debts...?

4. If you have children (of course for those who doesn't have, you'll have them one day, InsyaAllah..), do you want them to have loans with PTPTN..?

5. Do you want to have a secure financial when you're old..?

Last but not least...

6. Do you have dreams but hardly get it?

If you have so many worries about making more money for the future, please don't hesitate to contact me... I will show you the marketing plan and strategy..

Make an appointment with me now..!
Call : 012 755 2800
email : fazi_zizi@yahoo.com
ym : nur_faziha@yahoo.com


You can get extra money every month starting at RM3000 +++

I will help you all the way..
Kumpulan kami amat mementingkan BANTU MEMBANTU rakan niaga...
Tiada istilah touch and go di dalam kumpulan kami..
Buktinya, my leader, Hanis always be there for me when I seek for her advise, gives motivation & she is very concern..
And now, I do just like she does..

Prinsip untuk berjaya...
"TIRU CARA PEMIMPIN.."
&
SUDAH PASTI, BERDOA & TAWAKAL
INSYAALLAH BERJAYA..




Keletah-keletah Sayangku..



Salah satu kegemaran Amaar, ikut abah dia gi kemas laman.. tapi.. tengok sendiri lah dia tolong camna.. ehehe..

Aku tak kisah Amaar & Luqman nak buat aktiviti ape janji jangan benda tak baik udahlah.. walaupun aku rimas sebenarnya dia duduk kat lantai, main apa-apa yang kotor.. kena lah terima kan..? Tengah dalam proses pembelajaran...


video

Semangat betul hero baju oren tu..


Fokus ok.. memandu kena fokus..


Mama bergambar, tapi Amaar tak mo, sudahnye dapat la gambar Amaar separuh..


Yay..! Kita nak balik beraya dah..!


Nekma & Ucu tunggu nak buka pose sama-sama nie.. Excited..!


On the way balik Bandar Penawar..
mana gambar raya...??? ehehe.. tak save dari kamera Ucu lagi daaa..


Minggu depan eh...

Tapi ada sape-sape boleh share tak macam mana nak kurangkan sikap anak yang suka sangat menghisap sebarang benda..?? Yes, it is a process of learning, tapi sebab tu jugak Luqman kerap batuk... huhuhu.. sape yang ada cara, kongsi lah ek...




Cara membaca Surah Yassin dgn betul sewaktu seseorangmenghadapi Sakaratul Maut

Got this from email..

____________________________________________________________________
Assalammualaikum,

Surau Darussaadah di Keramat Permai telah mengadakan ceramah umum mengenai Isra' Mikraj oleh Ustaz Abdullah Mahmud.

Berikut adalah sedikit sebanyak intipati ceramah yang ingin saya kongsi bersama rakan2 sekalian:-
Menurut Ustaz, masyarakat Melayu telah lama buat salah dalam 'membantu' seseorang mengahdapi sakaratul maut. Menjadi kebiasaan, kita akan mengelilingi orang yang tengah nazak dengan masing2 membaca surah Yasin, dengan bacaan yang tersendiri dan bermacam2 ragam (setengah dengan tartil, setengah bacaan laju). Perbuatan sebegini akan menjadikan orang yang tengah nazak merasa lebih kelam kabut (kerana menurut ustaz sebelum datangnya kematian, kita 'disibukkan' dengan segala gambaran perbuatan kita di dunia)..

Kaedah yang sepatutnya diamalkan ialah:-

1). Lantik seorang yang bacaan Alquran nya baik (dari segi tajwid) untuk membaca surah Yasin - yang lain2 bole bersama2 semak...

2). Sebaik2 orang yang dilantik itu adalah anak ataupun saudara terdekat yang mempunyai perasaan kasih pada orang yang tengah nazak.

3). Merenung wajah orang tengah nazak sebelum surah Yasin dibaca untuk menimbulkan rasa belas kasihan dan mudah2an surah yang dibaca boleh membantu pencabutan nyawa beliau.

4). Membaca 3 hingga 4 kalimah Surah Yasin, berhenti, dan menolong (menuntun) beliau untuk melafaz
"Laa ila ha illallah".

5). Kemudian menyambung semula bacaan, baca 3 hingga 4 kalimah, berhenti lagi, dan menolong beliau mengucap "Laa ila haillallah" lagi.

6). Diteruskan sehingga lah beliau menghembuskan nafas yang terakhir.

Semoga ini dapat meningkatkan lagi ilmu pengetahuan kita dalam 'membantu' saudara mara atau mak ayah kita dalam menghadapi sakaratul maut. Dan semoga kita mendapat segala rahmat serta hidayah NYA dlm membuat amal kebajikan dengan cara yang betul bukan semata2 melalui ikutan adat.

Amiin.

Panjang2kanlah maklumat ini pada rakan-rakan dan sanak saudara utk kebaikan kita
bersama

Wassalam.

____________________________________________________________________

Dugaanku..

Menyusukan anak perlukan ketabahan & kekuatan mental & emosi...

*
*
*
*
*

Semalam, selepas seminggu bercuti hari raya.. masuk umah, bau busuk menusuk hidung.. busuk!!! main switch tripped.. huhuh.. "confirm susu-susu aku lebur...".. aku terus ke bukak freezer, abis susu-susu ku...

SEDIH...

Memang lah.. segala kasih sayang aku curahkan pada susu-susu.. stok untuk persediaan aku outstation nanti.. sekarang dah musnah...

Suami tanya.. "Rosak semua susu sayang..?"

Aku hanya mengangguk.. dengan penuh simpati & sayang, suami memeluk.. "takpe sayang.. kumpul lagi ya..."

Thank you abang for always be there for me..

Macam ayat dalam novel cinta..? Hancur hati..?

Ya..

Memang... perasaan aku tak ubah seperti orang yang putus cinta..

Tapi...

Aku redha.. semua terjadi ada sebabnya.. lagipun, ini bukan pengalaman yang pertama kali.. tapi.. pertama kali stok susu aku yang sangat banyak, rosak...

Hmmm.. apa kan daya.. bukan kuasa aku.. semuanya dah tertulis di Luhmahfuz...

Tanpa pikir panjang, aku terus memerah susu untuk bekalan Si Encem ku... dapat lah sikit, tapi jadi lah.. "aku stress lagi nie.. susu tak banyak kalau stress.. relax fazi.. relax.."..

Tapi..y aku tetap ceria datang ke pejabat.. I don't want to get stress out.. otherwise, it's gonna be hard for me to get more milk supply.. ada juga mengadu dengan kawan-kawan pejabat.. tapi aku pasrah.. cerita sambil ketawa..

Lepas cuti panjang takkan nak moody-moody plak kan... eheheh.. bak kata Amaar.. "Ceria.. Ceria.. Ceria Duniaku...".. aku dah susun strategi...

Strategi:
1. Aku dah atur jadual mengepam.. power pumping lah nampaknya.. setiap 1/2 jam...
2. Pikir positif..!
3. Botol air sentiasa dengan aku.. & PIL ASI..
4. Berdoa & tawakal.. - "Aku berserah padaMu, Ya Allah.. permudahkan lah segala-galanya bagi
ku... kasihanilah anakku.."


AMIN...
GAMBATE...!!!!!!!

HIDUP MESTI HAPPY..!!

p/s: Pengasuh dah message, soh anta susu Luqman..! Gotta go..!




Puas makan juadah raya, ramai makan kat kedai makan..

Biasalah kan.. 3-4 hari makan ketupat, nasi impit, lemang, rendang, masak lodeh, kuah kacang, rata-rata ramai yang kata "huh.. boring dah makan sume tu..".. tu yang kalau tengok restoran-restoran mamak, fastfood restaurant, berduyun-duyunlah orang kat sana.. ehehe.. termasuk lah aku.. tapi kes aku lain sikit.. aku tak puas lagi makan juadah utama hari raya, tapi apa kan daya, sumenye telah 'lesap' ditelan sanak-saudara... huhuhu..

Makanye, aku, hubby & azra ke pekan SB kat Selangor beli KFC... buat menambah-nambah makanan kat umah sebab dekat 30 orang kat umah nenek aku.. ramai orang tak payah lah aku cita, berderet beratur.. hubby tunggu kat luar, lama... gi jalan sana sini dulu sementara tunggu aku & azra abis beli.. dipendekkan cerita, belakang KFC tu ada kedai mamak K.. conversation kami...

Hubby : Kedai mamak K tu ada tampal Gred A; Sangat Bersih.. tapi ape yang bersih pun tak
tau.. Pekerja punya lah ramai, tapi lantai tak bersapu.. air dalam sinki bertakung.. tapi
ramai betul orang makan, banyak yang makan benda yang sama, maggi goreng..

Balik rumah, selesai makan, cerita dengan family.. rupa-rupanya Mamari ku kata, Ustaz Harun Din penah datang ke pekan SB dan penah dipelawa makan kat situ, tapi Ustaz menolak.. katanya kedai tu ada pelaris.. setiap makanan yang dihidangkan dia jelas nampak "taik setan" (sori kasar sikit) kat atas makanan-makanan tu.. Astagfirullah..

Nasib baik hubby tak makan kat situ.. secara logiknya dia tak makan atas sebab kebersihan.. SYABAS..!!! sebab ada orang tak kisah pun pasal kebersihan, janji sodapppp...

Hmmm.. ada 1 lagi restoran kat pekan TPG, menu hot Mee Udang.. katanya pun ada pelaris.. makcik aku sendiri pernah berniaga kuih, sedap kuih tapi malang bukan rezeki dia kat situ, gerai keciknya yang selalu ramai orang, terpaksa tutup sebab atas dasar khianat.. Nauzubillah.. nape ek orang sanggup cari duit macam tu..? Haku betol-betol tak paham..

Pada aku, untuk jadi pandai, untuk ada sahsiah baik, makanan antara punca utama.. makanan yang disediakan dengan baik, bersih, tukang masak ada hati yang baik & bersih, berkhasiat, tanpa perasa, pewarna, orang yang makan tentu sebaik benda yang dimakan.. sebab tu pemakanan Hafiz & Hafizah sangat terjaga, kalau tak boleh tak ingat hafazan Al-Quran..

Aku memang tak bagi anak-anak aku makan jajan.. memang aku tegas dalam hal nie.. aku & hubby ada juga makan masa memandu, setakat untuk menghilangkan ngantuk & bila anak-anak tidur baru makan.. tapi sekali sekala saja.. jajan banyak bahan-bahan kimia seperti Aspartame (artificial sugar; berupaya buat kanak-kanak jadi hiperaktif), MSG, yang bergaram tinggi, tinggi kandungan gula akan beri kesan jangka masa panjang pada kita.. aku memang tak kesian pada anak-anak kalau menangis sebab tak dapat jajan.. biar dia nangis sekarang dari dia menangis sebab ada penyakit darah tinggi, kencing manis, sakit jantung & apa-apa penyakit lagi lah pada masa depan.. biar aku tak kesian kan dia sekarang, dari aku kesian kan dia menanggung penyakit masa dia besar nanti..

Sapa yang berani bagi anak aku makan jajan depan aku, memang aku halang terus dengan nada tegas.. SUKATI AKU LAH..! ANAK AKU...! AKU YANG MENGANDUNGKAN DIA, AKU YANG BERTARUNG NYAWA MELAHIRKAN DIA..! TOLONG HORMAT KEPUTUSAN AKU, APA YANG AKU TENTUKAN UNTUK DIA...! TAK RUGI SATU SEN PUN KALAU DIAORANG TAK MAKAN BENDA-BENDA TU..! ADA PEHEM.....

1 lagi, Al-Quran dah ada nyatakan, benda-benda yang masam boleh melemahkan daya ingatan seseorang.. secara saintifik, belum tau lagi, nanti aku tanya doktor ek... ehehe.. alhamdulillah aku memang tak suka makan benda-benda masam macam asam, jeruk dan seangkatan dengannya, walaupun aku mengandung, aku memang tak teringin langsung.. kalau rasa nak makan masam, makan limau ke tapi yang tak masam sangat.. so, untuk sape-sape yang belajar, kalau boleh jangan makan asam.. memang payah nak mengingat..

Pendek cerita, makanan sangat penting.. aku sebagai 'Menteri Kesihatan Keluarga', aku bertanggungjawab menjaga pemakanan keluarga aku.. masak dengan penuh kasih sayang, disulami doa dah menjadi rutin setiap kali aku memasak; walaupun penyakit M aku tu melanda ada juga makan kat luar, tapi jarang laa..hihihi..

I consider myself & my sis are lucky to have a mother who are really concern about healthy eating habit.. bukan lah totally, tapi kitaorang ada kesedaran tentang kepentingan menjaga pemakanan.. sampai sekarang aku tak reti minum air gas sebab mak aku tak bagi minum air gas.. kalau aku nak pun seteguk dua jer, pastu aku rasa tak tahan sebab menyengat sangat..

Dan jugak, aku rasa aku ada kelebihan dalam mengelakkan diri aku dari makan makanan yang tak elok nie, sebab aku ibu yang menyusukan anak sepenuhnya.. aku tak la kira kalori aku setiap kali aku makan, sebab aku rasa memang aku dapat capai atau terlebih kalori (sebab aku makan banyak.. hihii.. ).. Tapi yang pasti aku elakkan dari mengambil makanan tak berkhasiat.. Bak kata Kaunselor Laktasi dr Sarakids, Farah, "kalau sekalipun kita tak nak ikut piramid makanan, paling tidak, elakkan makan makanan yang tak berkhasiat, jauhi junk food..!".

Panjang lebar aku bercerita pasal makan ek.. ehehe.. sebenarnya aku sendiri mengingatkan diri aku sendiri.. aku juga ada kelemahan bab-bab makan nie.. sebab aku sukaaaa makan & aku makan banyak.. ehehehe.. aku sendiri suka aiskrim, coklat.. tapi pandai-pandailah control..

Ok lah.. pasnie sama-sama lah kita muhasabah balik eating habit kita, wokeh? yang mana memang ada tabiat makan yang baik, SYABAS..!! yang mana, belum ada, boleh mulakan perlahan-lahan... yang sihat, yang bahagia, diri kita jugak kan..??


YOU ARE WHAT YOU EAT...




Kekeke.. projek kecik ku...


Malam tadi aku buat kuih sampai kul 3.30 pagi... padan muka.. start lambat.. first time ever buat biskut kat umah sendiri.. aku memang suka baking.. main kutu, beli la dapur oven.. puas hatiku... ehehe..

Biskut nie simple jer.. senang & sedap.. setakat nie la, ramai dah merasa biskut nie.. sume kata ala-ala rasa biskut Famous Amos gitu... ekekek..

As you can see, bahan-bahan ada kat gambar dibawah.. aku dah ada 2 anak nie, tak suka nak buat benda yang leceh, payah cari & benda yang leceh dibuat.. nanti-nanti lah bila dah ada lapang, baru buat yang complicated skit..



Patut buat 1 lagi jenis, biskut Cornflakes, tapi tak terdaya aku dibuatnyaa.. masa aku susun dalam loyang pun aku dah tersengguk-sengguk.. sementara tunggu masak, aku baring plak dulu, sudahnye 1 loyang hangus... chisss.. dah membazir.. hangus pahit..!

So, nie lah hasil biskut ku ini.. agak-agak nak try, amik resepi kat bawah haaaa...


RESEPI CHOCOLATECHIP (ini resepi asal)

150 g butter
120 g castor sugar
100 g brown sugar
1 sudu teh vanilla
1 biji telur
300 gram tepung naik sendiri + 2 sudu teh cocoa powder diayak bersama
100 g chocolate chip
100 g walnut/hazelnut


Kalau rasa suka manis, boleh la ikut sukatan tu.. tapi sape yang tak suka bape manis, boleh kurangkan gula jadi 90 gram castor sugar dan 90 g brown sugar.


OK selamat membuat biskut

p/s: sempat lagi nie nak buat biskut.. senang jer.. kalau rasa jadi cam ala-ala Famous Amos, tu menjadik lah.. kalau tak rasa camtu, memang tak jadik.. ekekek.. tarapaa.. boleh try lagi lain kali..





TAHNIAH BUSINESS PARTNER KU, AZRA..!!!


CONGRATULATIONS BABE..!!!

Azra (pink kurung) dengan haku yang best.. eheheh..

YOU DESERVE IT..!!

Azra memang adik aku.. tapi dia jugak business partner ku.. but in this business, sister is a business partner.. sama je tindakan aku pada dia dengan business partner aku yang lain..

Hari nie dia dapat cheque.. TAHNIAH..!!! RM 3800 dia dapat.. Alhamdulillah...

Dulu..
Dia nak buat personal loan untuk belanja kawin..
Aku marah.. Hanis & Raz tegur..

BUAT APE NAK BERHUTANG UNTUK SESUATU YANG KO TAK DAPAT BALIK...??

Memang betul.. kenangan akan diingati selagi hayat masih ada.. gambar masih ada selagi tak rosak..
Tapi menanggung hutang selama 10 tahun kerana untuk majlis yang sekali sahaja diadakan, adakah itu langkah yang bijak...??
Macam mana pulak dengan kehidupan selepas berkahwin..? Setelah mempunyai anak, segala keperluan kena disediakan.. keperluan bermaksud keperluan yang wajib.. makan pakai, tabung pendidikan, medical card, buku-buku pelajaran, yuran sebagainya..

Apa kata.. kalau TAK PAYAH buat personal loan untuk untuk perbelanjaan kawin..? Dengan usaha anda, dalam masa 6-7 bulan, insyAllah anda boleh dapatkan duit untuk persediaan kenduri kahwin...!!
Apa yang perlu kita buat hanyalah berusaha untuk mendapatkannya..!

Allah dah janjikan.. sape yang berusaha, dia akan dapat ganjarannya..

SEKARANG, SIMPANAN UNTUK AZRA KAHWIN, DAH HAMPIR RM10,000.. SYUKUR, ALHAMDULILLAH..

I CAN SHOW YOU HOW..




Kad Raya Maya Pertama - Thank You Sue..



Ehehe.. kreatif sue ekk.. nie nak buat sama gak nie.. tapi entah jadik ke idak... ehehehe.. thank you Sue..

Aku pun la nak ucap Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin.. Yang mana terkasar bahasa, yang tak sedap dibaca, tak sedap didengar, yang terguris hati, semua yang yang tak baik lah, harap dimaafi... zero-zero..

Kepada rakan-rakan kongsi, terima kasih tak terhingga kerana percaya pada aku.. insyaAllah, aku cuba sedaya upaya membimbing korang sampai kita sama-sama berjaya..! WE CAN DO IT..! Gunakan kesempatan beraya nie, sambil ziarah sambil perkembangkan bisnes anda.. doa ku mengiringi kalian selalu...

Kepada readers, followers, terima kasih tak terhingga kerana sudi membaca cerita-cerita aku yang ntah ape-ape nie.. insyaAllah, aku akan update dengan pelbagai maklumat lagi.. & of coz pasal bisnes...ehehehe... tapi, maaf kalau ada yang terguris & tak suka dengan penulisan ku ini.. tak da niat pun macam tu...

Last but not least.. balik kampung halaman, berhati-hati.. jangan ghairah memandu laju.. kelak bawa padah (makkk aiii.. ayat tak tahan..)... pastu.. yang mana dah ada anak tu, jangan termiss 1 umah pun nak kutip duit raya untuk anak! wakakaak!! eheheheh... ACAH JER..!


SELAMAT HARI RAYA...!
MAAF ZAHIR BATIN DR ARMAN, FAZI, AMAAR MUHAIMIN & AMEER LUQMAN..!


OWN TESTIMONI.. TRANSFORMATION..!!!


DULU....

(aku berbaju merah, yang kurus tu adik aku..)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

SEKARANG..!!
(teka aku baju warna ape...??)
ALHAMDULILLAH...

Masa kat Uni.. berat badan aku tak pernah lebih 55kg.. Masa mengandung, aku memang tak da alah ape pun.. tak da mabuk.. senang cita yang membezakan aku dengan wanita tak mengandung, cuma mengandung lah.. ekeke.. paham kan jer lah ayat ku ini yee.. aku makan apa pun rasa sedap aje.. sampaikan housemate aku, Wate cakap "Baby Kak Fazi mesti seronok.. eee... nasi nasi.." (aku mengandungkan Amaar masa tu..).. memang aku makan banyak.. ehehe..
Berat pun naik lah.. tapi alhamdulillah, tak da sakit apa, sihat..

Hubby tidak pernah merungut tentang perubahan mendadak pada diri aku.. dia kata terima seadanya.. alhamdulillah.. terima kasih sayang.. tapi aku tak selesa dengan diri aku sendiri.. dia maintain, aku tak.. macam tak padan jer... huhuhu... I hate that feeling..!

DULU..
Kat tanjung balau.. montelnye.. huhu..

Pendekkan cita.. lepas bersalin.. aku naik berat mencanak-canak.. sampai ke 70kg.. berat asal aku 50g-55kg dengan ketinggian yang tak bape nak tinggi.. ekekek.. ohh.. debab sungguh aku.. hubby memang tak kata apa, terima seadanya dia kata.. alhamdulillah.. tapi aku yang rasa tak seronok.. sampai bila mesti macam nie.. anak nak 5 orang.. kalau mengandungkan sulung pun berat 70kg ape kan lagi yang seterusnya.. aku ni jenis orang yang kuat makan. Pada aku, Allah bagi nikmat merasa, abis ku bedal semuanya..! ahahhah!! Aku bukan orang yang berdiet, boleh tanya kawan-kawan aku.. "Kak Fazi, jom sarapan..!" Aku jawab, "JOM!!". eheheh.. tak penah la aku tolak ajakan gi makan kecuali ada keje..

DULU..
Tahun 2007.. Mak aku jauh lagi slim dai aku..!! Uwaa...! Orang kata dia kakak aku..!

SEKARANG..
Tahun 2009.. Mama beranak dua..

DULU..
Tahun 2007.. Sehari sebelum konvo ke-9 UTHM.. Mama beranak sorang..

SEKARANG..
September, 2009

Alhamdulillah.. Premium Beautiful banyak bantu aku menguruskan badan tanpa perlu menyekat makan.. aku nie jenis cepat naik tapi nak turun berat payah sangat.. produk nie memang hebat.. aku ambil masa kira-kira 9 bulan untuk jadi seperti ini..

Untuk pengetahuan semua, penurunan berat badan & pembentukan berat (nak badan macam hour glass..?) badan oleh PB bukan berlaku serta-merta.. ia bergantung kepada tindakbalas badan masing-masing & cara pemakaian yang betul (pemakaian betul tu penting ya..) .. sape exercise pakai PB lagi cepat loose weight & paling best body contouring memang cepat.. Aku telah merasai macam-macam tindakbalas yang positif setelah memakai PB (kalau nak tau, jom jumpa.. aku leh cita kan detail.. eheheh).. even mak aku dulu kata aku membazir beli PB.. tapi PB dah buktikan yang ia adalah produk yang sangat hebat..! Sekarang nie, mak aku jadi marketing agent secara tidak langsung.. ehehe..

MARI CUBA PREMIUM BEAUTIFUL SEKARANG..!
WE CAN MEET & I CAN SHARE WITH YOU MOMENTS I'VE GONE THROUGH WITH PREMIUM BEAUTIFUL..

Sape yang kat KL, Selangor yang berminat & nak tau lebih lanjut tentang PB, boleh hubungi Azra.. 017 378 3414

Produk Hai O MEMANG HEBAT..!
Kesihatan & Kecantikan di dalam 1 Produk..! InsyaAllah..



Short Holiday @ Port Dickson..

We had a short holiday last weekend.. at first, we wanted it to be a day trip.. but we haven't gone for holiday for ages...! last skali, stay jugak 1 malam kat Residence Desa Lagoon Resort.. I've been there before, few years back & I like it..

It was actually a business trip too (I helped my downline.. sambil menyelam, minum air.. betul tak? That's the fun of doing this business.. bila anak-anak ada sama, hati pun senang untuk berniaga. produktiviti pun makin meningkat.. betul tak? This business is also fun because I met my old friend, Isha..! Last time we met was at UTHM 9th Convocation which was almost 3 years ago..

Huhu.. don't wanna type anymore.. Let the pictures tell you..!

Ahh... so sweet.. I love this..! (look at Amaar.. ketap bibir.. dia geram kat Luqman..)


Nekma with Luqman Darling..


Hihihi..!


Baru bangun tido.. he's looking at the pool.. memang dia nie tak leh tengok air..! Pantang..!


Kuis-kuis air dulu..


My 3 heroes..


Proud dealer of Premium Beautiful & Bio Aura, Azra


Holiday + Business


Tak sabau nak makan dah nie...


Senyumm..!


With my eldest son.. Amaar Muhaimin..


My Baby Ameer Luqman..


Nekma was tired.. but you still look superb mom..!


Oh keluarga ku yang manja.. eheheh.. (Amaar refused to take picture..)


Hehehe.. layan jer lah mama, Amaar..


Together, we CAN..!


Jegilkan mata lagi dik.. ehehe


Teasing each other.. (Yes... Luqman is bigger than his brother..)


Seram sebenarnye tengok Amaar gurau dengan Luqman.. takut ada masa.. PANG..!!! Ehehe..


Pool time..!! (I love to kiss his tummy.. Oh I love to kiss him..!!)


Swimming lesson with mommy


ahahahah!! I loveeee the bum bum.. So cute..!


They are my everything..


Luqman in his 'F1 boat..' eheheh..


hihihi.. Luqman : nape la mama asyik tunjuk bum bum ku..? Mama: Coz I love it, honey..! (forgot to bring his trunks..)


Happy mommy, tired son..


Anak cool, Abah cool, Mama over.. :D


Peace..!




Kerusi nie saya punya..!


Jom main buih..!


Tiup Amaar jangan tak tiup..


Amaar meniup lagi.. tapi awat tak kluaq plak buih-buih tu mama..?


Kejar buih pulak..


Dan kejar lagi..


Tiup balik.. Nganga besar-besar... Aaaaa...


Dan tiup... Huuuuu.... (hihihi..)


Mommy & son..


Ehehehe.. suke nye Amaar dengan ucu..!


Last but not least.. hubby & wifey..!


And.. Bond & Bond Girl... ehehehe..


It was a blast..! All I can say is.. WE HAD A FAB WEEKEND..!!