Istimewanya...

Memang istimewa..

Sangat istimewa..

After sales service is important.. that keeps your business going.. recently, I asked a good friend of mine who purchased & wears Premium Beautiful for about 6 months without missed (according to her), how did it go?

She said, alhamdulillah she's very happy cause stretch marks are FADING AWAY..!! yep.. no kidding.. I experienced it too..! after 6 months of wearing PB without missed, the ugly stretch marks are fading away.. and I believe if I give it for another 6 months they'll be gone, insyaAllah.. apa-apa pun kena ada usaha kan..? always remember that..

Now.. there's another testimoni..

My sister, she's going to have her big day in April.. she was a bit worried with her weight increament few months ago.. then she decided to sign up to be a gym member somewhere nearby Shah Alam.. (aku jeles sama kamu.. leh mandi swimming pool for free.. huhu)..

I'm not sure how long she'd been exercising & how frequent she went, but trust me, I know my sis.. been very busy with work loadsss & wedding preparations, she didn't have so much time to go to gym.. but you see, she's a very smart girl with a Premium Beautiful, she definitely wore it everytime she went to the gym..! Simply because she knew that Premium Beautiful is sooo comfortable even when she's doing work out. Anyway, her gym instructor said she had LOST 4% of her fat after a few sessions..! That's a lot..! Waa.. bravo sis..!

Premium Beautiful nie sangat selesa.. tetulang dia lembut bukan daripada besi, tapi sangat kukuh mampu memberi posture badan yang ideal.. sebab tu buat lah aktiviti ape pun, dia akan ikut macam mana pergerakan badan kita.. orang yang pakai tak selesa tu memang ada silap di mana-mana lah tu.. nak pakai pun bukan susah.. ada cara macam mana.. bila dah biasa pakai, tiba-tiba tak pakai, memang rasa lain..

Premium Beautiful memang satu benda yang dicadangkan semua pakai, ada kebaikan yang tak terhingga yang mana pada asalnya hanya tahu melalui testimoni-testimoni tapi selepas kita memakainya, baru lah kita akui kehebatannya.. sebab tu lah Premium Beautiful satu-satunya korset yang ada anugerah Superbrand..!

Walau dimana anda berada, anda tetap boleh mendapatkan Premium Beautiful sebab saya dah pun buat bisnes nie sampai antarabangsa..

p/s: Buat bakal-bakal usahawan, Premium Beautiful telah tembusi pasaran Brunei.. dan akan lebih dekat dengan Brunei sebab trip akan dibuat ke Brunei pada awal Mei untuk mempromosi produk-produk hebat kita di sana.. jadi jangan lepaskan peluang besar nie.. this is really big opportunity, don't just let it go..

Fazi
012 - 755 2800
fazi_zizi@yahoo.com

p/s: hati-hati dengan orang yang menjual secara murah yang teramat murah kerana kalau berlaku sebarang kerosakan, syarikat takkan memberikan perkhidmatan servis kepada pembeli termasuk juga dengan pembelian Bio Aura Water Filter.

0 comments: