A Small Celebration Wiht Dear Mama..

Last week was packed with activities..! I like to be busy because it keeps me going..

Jadual aku padat dan dalam masa yang sama aku ada anak-anak kecil.. jadi bila ada masa walaupun singkat, pasti aku akan luangkan masa bersama mereka.. contohnya macam Sabtu lepas, tengahari aku ada appointment sehinggalah petang.. jadi pagi-pagi selepas solat Subuh, aku terus bangun mandi bersiap sedia nak keluar bersarapan & family & lepas tu terus plan nak ke taman permainan untuk bawa anak-anak aku sebelum aku bersiap untuk appointment..


Sarapan kat Kopitiam Eton, pedas-pedas pun makan.. senang mama nak masak.. ehehe..


seronok tengok Amaar makan..

For dinner we had a little celebration for our Mom & of course for me too, coz I'm a mom..! ehehe.. thank you sis for the dinner.. lain kali belanja lagi..! ehehe.. but sadly, my husband was not with us because he was in Pahang.. berakit.. memang tak pencen lagi lah hubby aku tu dengan kembara dia.. takper.. next time ye bang..

He grew up so fast..! He even talks like an adult.. you used to be my baby Michelin..!

Menunjukkan aksi makan dia kat nekma..

Masing-masing dah mula mengetuk-ngetuk meja.. tebalkan muka jer lah.. huhuhu..


Saaayang mama..!!


This boy too, used to be my baby Michelin..! Uwaa..!! Rindunye nak gasak diorang time tu..!


Nekma sejak ada cucu, pandai senyum lebau dah..




Amboi-amboi Amaar... geram manjang..


Kami saaaayang nekma..!


Pak Ucu yang menten cool.. ehehe..


Alahai adik oii.. buat mama selalu geram jer tauuu..


Kami mengucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua ibu-ibu hebat di luar sana...!!!!
-dah jadi macam bunyi iklan ape jer.. heheh..-




0 comments: