Give Away "Cayang Ibu"

Eheheh.. selalu jer tengok orang join Give Away Contest.. teringin jugak nak masuk, tapi tak join jugek.. ehehe.. kali nie rasa nak join pulak Give Away "Cayang Ibu" dari Ibu Imanina.. bukak-bukak jer blog Ibu Imanina, sama background pulak ye Ibu..? hehehe..



I love this picture so much and that's why I chose this one..

Masa nie kitaorang pegi kenduri kawan pejabat, Dayah nama dia kat Pahang.. oh masih teringat-ingat masak lemak patin, dengan tak malu nye menambah lauk.. ahaha!! ok back to the story behind this picture.. sebenarnya kitaorang kat pelamin pengantin, tapi banyak sangat kamera sampaikan kamera sapa tah nie tak ingat snap gambar kami bertiga jer masa nie..

Kebetulan aku & anak aku yang sulung, Amaar memang ada patern senyum yang sama (mata kami sepet bila kami senyum.. ahahah!!).. dan dengan spontan Amaar peluk adiknya (Luqman 7 bulan) yang memang mukanya alahaiii tak da perasaan.. ahahah!! Kontra abis dengan mama & abangnya (I still love you honey, my love for you is unconditional..!).. dan perasan tak, mulut Amaar merah sebab dia minum air sirap banyak.. geram betul aku yer.. dia pegi sorang senyap-senyap amik air (sebab mama dia sibuk ratah ikan patin.. salah kau jugak Fazi oii..!) ahahaha!!!


Ok lah.. ehehe.. kawan-kawan sekalian, anda yang bertuah akan ditag oleh saya yer.. eheheh..


Jom lah kita join contest nie ramai-ramai..! Secara tak langsung bila buat contest nie, buat aku tersenyum bila teringat gelagat anak-anak aku masa ni.. eheheh..

0 comments: