Kepada pembekal patung display pakaian..!

Sape yang jual patung display pakaian, saya nak beli patung separuh badan.. tak da kepala dan kaki takat peha saja..

Sila contact saya dengan segera..!

Fazi
012-755 2800

7 comments:

Effendi said... [Reply to Comments]

Wah... ngeri ni kalau ianya BUKAN PATUNG...kekekek

::The Shopaholic Tauke:: said... [Reply to Comments]

pegi GM klang..murahhh...

Nur Faziha said... [Reply to Comments]

GM tu ape mai?

Nur Faziha said... [Reply to Comments]

To Fendi : ahahah!! aku yang pengsan dulu fendi..!

malyn said... [Reply to Comments]

brape ur budget?
2nd hand ok?
i have 1

Nur Faziha said... [Reply to Comments]

To malyn : contact i boleh? i gi kat blog u tak da contact no.. i nak patung yang boleh letak corset..

daadaa said... [Reply to Comments]

http://themannequin-shop.blogspot.com/

cni pun ader jual patung2 yg u nak tu..