Kurus, Slim... Tapi....?



Kurus tapi...? ops..!!!


Tak payah tunggu pakai baju kecik, sendat tapi bila pakai baju besar tapi bila ditiup angin, haaa nampak segala bonggol-bonggol kat badan... memang NIGHTMARE..! huhu.. malunyee,.. saya sangat memahami perasaan tu sebab saya pun macam tu, DULU.. ;)

Lemak memang lebih senang terkumpul kat perut, pinggang.. tambah pulak lagi sekarang nie seluar banyak yang jenis low cut, lagi lah penyumbang lebihan daging & lemak kat perut tu keluar.. hal ni biasa jer jadi kat ramai ora
ng.. walaupun pada orang kurus..! Orang Johor panggil, babat terkeluar.. uhuhu..

Tengok je lah budak-budak muda sekarang, kurus.. slim.. tapi...? tang perut tak tahan dibuatnya.. tapi buat ape kisahkan orang lain betul tak? Kita kisahkan diri sendiri dulu.. baru boleh tengok orang lain..

Hari ni, malam nanti, tengok badan kita kat cermin.. check, ada tak lapisan-lapisan kat area pinggang hingga bawah dada..


Prinsip saya, masa mula-mula pakai Premium Beautiful dulu, biarlah badan aku berisi sekali pun, tapi jangan la sampai nampak bonggol-bonggol tu.. step pertama memang saya nak badan saya kemassss sentiasa.. mula dari situ keyakinan diri makin meningkat, seronok sangat..

This is Kak Ayu before wearing PB..

Selepas pakai PB..????

Kesan serta merta tau nie..! Then, Walla..! Hilang semua lapisan-lapisan kat pinggang & perut.. cayalah Kak Ayu..!

Macam mana cara PB buang semua lemak?

PB ada infrared rays.. sinaran ni yang akan memecahkan lemak pada badan kita.. kalau nak pecahkan lemak di bahagian pinggang & perut, masa tu lah LB berguna sangat.. sebab semua lemak akan terkumpul di perut.. dan kat situ baru bermula proses pemecahan lemak..


Ramai orang tanya, berapa lama boleh kurus..??

Ok camni.. kalau kita pakai PB secara konsisten 8 jam sehari, percaya lah, akan nampak hasilnya.. PB memang sangat selesa untuk kita pakai dalam ape jua keadaan.. nak menunduk nak ambil barang pun selesa, badan kita takkan jadi kejungggg macam papan.. oh tidak.. tapi kita akan rasa tulang belakang kita disokong padu oleh korset nie..

Ramai orang tanya jugak, saya dah kurus, tapi saya pinggang saya sakit, nanti kalau pakai PB, lagi bertambah kurus, macam mana?

Ok.. PB nie istimewanya dia menstabilkan metabolisme badan kita.. orang yang kurus metabolisme tinggi, cepat burn out calorie.. yang gemuk pulak terbalik, kada metabolisme rendah, lambat burn calorie.. Jadi orang kurus tak perlu risau badan makin mengecik bila pakai PB, tapi makin ada shape lagi ada.. ;)

TAK PERCAYA..? Saya boleh bagi demo secara percuma..!

Fazi
012-7552800 @ 019-6037423
fazi_zizi@yahoo.com




2 comments:

ayien said... [Reply to Comments]

orait tq fazi..dah terjawab soalan kawan ain..tq

Nur Faziha said... [Reply to Comments]

To Ain : eh? rasa macam lain jer soalan hari tu.. ehehe.. tapi, PB salah satu keje dia, dia akan firmkan badan kita.. so no more gelebeh2.. makin lama akan makin kurang.. yang penting pakai hari-hari minimum 8 hours a day..