Bila keinginan mengatasi segala-galanya..


Don't just dream big, but dig for it..!

Alhamdulillah semakin lama semakin ramai yang dah enjoy dengan kelebihan biz nie..

Saya memang salute dua orang biz partners saya yang latest semakin laju dalam biz nie.. Dalam tempoh 48 jam diorang boleh jual 10 set PB each..!

Dura
Dapat biznez partner dalam tempoh masa 1 hari..! Hebatkan??! PB pulak tak payah cita lah, sold within 48 hours
..!


Bayah
PB abis sekelip MATA..! Kami berdua jumpa 6 orang prospek buat demo serentak, kasi diorang rasa sendiri betapa bestnya PB dan keenam-enam terus confirm nak beli PB..! Sekarang dah abis semua set PB..!

Itulah dia cara orang yang betul-betul mahukan kejayaan..

Congrats girls..! Keep the spirits burning..! Dua-dua kecik molek, tapi berjiwa besar..!

Diorang nie tak da basic pasal biznez langsung.. sama macam saya dulu.. ZERO..!

Tapi keinginan kami untuk mengubah hidup kami & keluarga ke arah yang lebih selesa & terjamin mengatasi segala-galanya..

Dengan segala bimbingan & tunjuk ajar yang betul & tepat, pasti boleh berjaya..

Seronoknya bila buat biz nie ada yang sedia membantu dari segi tenaga, strategi & motivasi SETIAP MASA..!

Memang betul lah apa yang Hanis selalu pesan.. ILMU YANG BETUL, TINDAKAN YANG TEPAT & RUJUKAN YANG TEPAT pasti MUDAH UNTUK BERJAYA..!

Tapi apa pun mesti bermula dengan keinginan.. lebih baik lagi keinginan yang meluap-luap..

Permulaan yang baik, first bonus pun dah pegang 4 angka..! Apa lagi bulan-bulan yang seterusnya..!

Saya sendiri pun dah set pada diri sendiri, "Dalam tempoh 7 bulan, aku mesti dapat income 5 figure..!" Alhamdulillah.. saya telah pun dapat merasa income 5 angka, dan lebih manis dapat dengan jam tangan bernilai lebih kurang RM1k & trip ke Australia..!!!!!!

Alhamdulillah, pilihan yang saya buat ternyata tepat.. dan lebih tepat lagi saya berada di bawah pimpinan yang tepat..! Betul lah pakar psikologi kata, Nak berjaya, Kena Ikut Cara Orang Berjaya..!

Dalam dunia, memang ada orang yang berjaya & ada yang tidak berjaya.. sama jer macam kita belajar dulu.. ada kawan pandai... ada kawan tak bape pandai.. So kita pilih, mana yang kita nak ikut? Nak ikut kawan pandai atau tak bape pandai??

Pesanan pemimpin hebat saya lagi,

"ORANG BERJAYA ADA CARA, ORANG GAGAL ADA SEBAB"

Iklan Premium Beautiful..
Barang berkualiti hebat, memang tak susah nak berniaga..




6 comments:

Bayah said... [Reply to Comments]

Peluang yang ada jangan dipersia2kan... bertindak secara bijak, insyaallah dipermudahkan oleh Allah.. come & join us!!!

Bayah said... [Reply to Comments]

Peluang yang ada jangan dipersia2kan... bertindak secara bijak, insyaallah dipermudahkan oleh Allah.. come & join us!!!

Anonymous said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by a blog administrator.
Noor said... [Reply to Comments]

kak fazi...congrate.wahaha makin matap skang...

Nur Faziha said... [Reply to Comments]

To Noor: Adakah ini Noor Ajuma? ke Noor mana? Ehehe.. tak kisah la Noor mana.. terima kasih yer.. :D

Anonymous said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by a blog administrator.