Lagi Tentang PB..

Alhamdulillah.. kalau korset biasa ada bantu tak? Or kalau gi slimming center.. ada bantu tak agak-agaknye?

p/s: banyak lagi saya akan kongsi.. Stay Tune..!



Siapa sangka...?

Dalam biz nie tak da sangka-sangka.. memang confirm boleh dapat bila kita betul-betullll nak..

Sorang rakan kongsi saya dah buktikan.. dalam masa sebulan dah naik pangkat dengan cepat sekali.. bonus meletup-letup youuuu..

Macam keje kita jugak, bila naik pangkat, gaji lebih... dalam biz nie, naik pangkat, income pun naik beribu-ribu.. (bukan ratus-ratus yer..)


CONGRATULATIONS BEBEH..!

SSM Dura bersama Anya Hindmarch idaman kalbunye.. (love this pic..!)
Eheheh..

Dalam biz nie, sebagai pemimpin memang target untuk bantu rakan kongsi naik pangkat..

Bila mereka naik pangkat, saya super duper gembira..!!!

Untuk rakan-rakan kongsi yang lain, jadikan ini peransang..!

YOU CAN DO IT TOO..!


p/s: SSM Dura.. sila kawin dengan senang hati yer.. eheheh..

Saya gembira..


Dulu lebih kurang 3 tahun yang lepas, saya sorang je kat pejabat ni yang selalu ada keje 'extra'...

Hehehe.. apa keje extra saya tu? Tak related pun dengan keje hakiki saya.. tapi keje saya tu berat tanggungjawabnye.. ape kah???

Tapi sekarang nie, saya happy tengok makin ramai yang buat keje 'extra' tu.. bila tengok kawan-kawan buat keje 'extra' tu saya seronok sangat..

Nak tau ape keje 'extra' yang saya maksudkan?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

BUAT STOK EBM*..!

Alhamdulillah.. rezeki untuk si comel saya.. saya suka tengok kepala susu tu pekat, likat.. ekekek.. ntah nape tah..


Pengalaman terindah dalam hidup saya antaranya ialah menyusukan anak-anak saya sepenuhnya.. tak terucap di bibir macam mana indahnya perasaan itu.. bila sampai bab kumpul stok EBM, memang sangat mengujakan! Macam saiko jer tengok susu mancut-mancut kuar.. ahahah!!

Cabaran? hooo tak yah cita lah.. macam-macam cabaran saya lalui untuk berjaya susukan anak-anak saya hanya dengan susu ibu.. cabaran terbesar ialah melihat hampir 40 ebm saya lebur cair sebab blackout.. raya 2009 masa tu.. balik ke umah dari kampung, tengok abis semua.. nak nangis, tak keluar air mata.. masa tu saya pasrah.. dan saya tau saya kena buat keje 'extra' dengan lebih lagi..

Pengajaran kan..? Pasni saya tau lah apa kena buat sebelum bercuti panjang.. kalau tak, memang tak penah terpikir pun! uhuhuh..


Pam susu di mana saja! Terima kasih banyak-banyak pada orang yang cipta car adapter..! eheheh.. ops! Jangan bagitau polis!


Si comel saya Ameer Luqman masa umur rasanya dalam 8 - 9 bulan.. tu tengok cooler bag dah jadi handbag kedua saya.. ekeke.. sebab saya kuar biz, stok susu anak mesti cukup.. kalau tak susah lah hati perut ku... ekekek..


Saat-saat mengujakan! Kekeke..

Buat officemates ku yang baru bersalin yang sedang gigih buat EBM, yang baru naik keje yang curi-curi masa pam susu, yang bakal bersalin tak kisah la anak sulung ke, anak kedua ke berapa ker.. CHAIYOK..! CHAIYOK..! You can do it bebeh! Happy tengok korang buat EBM..! Compare aku dulu sorang-sorang jer buat EBM.. hehehe.. Kasih penuh fridge kat pantry tu! Ahahaha!!


Jangan hanya jadi pemerhati, tapi alami lah sendiri..!

Ramai orang email, sms pada saya dan cakap ini, "Bestnyer tengok Fazi buat biz.."

Honestly, memang best biz nie..

With one PB you untung 500++.. tu belum masuk rebate..! Itu baru 1 PB.. so now boleh you imagine macam mana I boleh dapat income RM12,000..??

Ok.. dengan biz nie RM12,000 is totally normal.. ramai yang
boleh dapat RM12,000 tu senang jer.. ya.. SENANG ya.. memang ada cara, dan yang pasti HALAL LAGI TOYYIBAN (bukan skim cepat kaya yang selalu orang Melayu terpedaya..).. work smart, that is..

Nak tau macam mana saya boleh jual 6 PB sekali gus..?

MACAM KAT BAWAH NI LAH (salah satu aktiviti yang saya buat)..


Ok yang kat belakang pintu kabinet tu dia tengah try Long Girdle..
Abis pakai jer, dia chong cheng chong cheng dengan kawan-kawan dia, sambil angguk-angguk kepala, of course I tak paham coz they spoke Chinese.. I & biz partner, senyum jer la.. kuikui.. dan tak pikir panjang, diaorang kata nak beli. Sebab kawan dia kata SELESA..!

Oh makkk nampak kepochi..! ahahah!!


Let them see, let them touch, let them feel the corset..

Easy peasy ok...! Orang selalu kata, "Ada ke orang nak beli barang macam nie..?"

Ok camnie, prinsip yang you kena ingat sebelum join apa-apa biz or apa-apa side income yang orang approach you ialah TENGOK PRODUK..
! Bagus ker produk tu..? Sebab dengan produk yang baguslah biznez kita akan terus maju.. so, side income yang tak da produk ATAU produk yang tak masuk dek akal dengan keperluan pengguna, pikir-pikir lah banyak kali nak join biz..

Checklist Produk You Kena Tengok:
1. Keperluan Pengguna..!
- PB nie selagi ada perempuan dalam dunia, MEMAN
G SENANG JUAL..
- PB memang sangat-sangat membantu perbaiki kesihatan wani
ta.. memang lah kalau nak kena tu, kena lah juga.. tapi kita bertanggungjawab menjaga diri kita sebaik-baiknya, kan? Mencegah lebih baik dari mengubati. antaranya, cegah badan makin naik, sebelum terlambat... huhuhu..

2. Kualiti
- gred AAA beb PB nie.. tak panas macam korset lain, mat
erial tak macam kain stokin macam korset-korset yang ada, bukan setakat untuk kurus, tapi 70% untuk kesihatan..! Nak korset untuk slimming saja ATAU nak korset untuk SIHAT & SLIM dalam masa yang sama..?? Make a wise choice.

3. Pengiktirafan
- PB dapat SUPERBRAND award.. korset lain ada? macam roti gardenia kan sedap di makan begitu saja. Camtu gak lah PB..!
- Award dari Pakar Tulang Belakang US, Cana
da & Cuebac
- Macam-macam lagi..

4. Jaminan
- Pernah tak dengar mana-mana korset ada jaminan SEUMUR HIDUP..? Tak penah kan?

Ok, now you rasa susah tak nak jual korset nie bila PB ada semua ciri-ciri kat atas???

Of course tak..! Sekarang PB sangat menjadi rebutan..!

Tutup mata je boleh jual PB..! Dalam biznez yang I buat nie, nak tak nak jer.. Kalau kita nak, CONFIRM DAPAT.. Kalau kita tak nak, memang dapat habuk jer lah.. huhuhu..


Yang paling penting, buat biz nie bukan sorang-sorang.. macam saya buat di atas, saya tolong biz partner yang baru mula join.. macam saya dulu menggeletar nak jumpa orang cita pasal PB, leader I yang tolong.. Dan itu juga lah yang I buat sekarang nie.. Sape kata orang baru join tak boleh buat..? Boleh.. sebab tu I kata, memang ada cara..

Haa.. part nie memang unplanned..
Nak tunggu next appointment lama lagi & time nie baru baik demam, gi SPA jap lah nak relax-relax.. baru lah makin laju buat biz..! :D

*Ai.. dulu tak boleh ye buat camnie, sebab gaji cukup untuk perbelanjaan yang wajib jer.. pernah pakai credit card gi SPA, tapi alahaiii tak bape nak tenang dibuatnya hujung bulan tengok hutang bertambah.. uhuhuh.. buat apa nak berhutang padahal boleh pakai cash & memang ada cash, betul tak?

Apa yang you dapat out of this biznes?
1. You sendiri tentukan banyak mana income you nak..
- Ibarat you sendiri yang tulis nilai income pada cheque tu.. 4 figure..? 5 figure..? 6 figure..? Infiniti..??!

Pasti dapat..!

Income pertama Yana, biz partner kat Melaka..
Belum jual satu set PB pun dah dapat bonus banyak nie.. Gaji government naik 100 jer sebulan, swasta plak kalau company cukup baik, dia naikkan lah, erk.. 3 tahun sekali kot...?

2. Jam tangan worth 1k..
- Ok, I memang bukan orang senang.. tapi I tak nak hanya tengok best orang lain, I pun nak rasa best tu jugak! Because I know I deserve it..!


3. Fully Sponsored Trips..! 5 stars punya..!
- One of the places I want to go.. alhamdulillah, biznez nie memang buat impian I jadi kenyataan..


DAN MACAM-MACAM LAGI..!

I seriously nak sangat berkongsi peluang ni dengan semua orang kat luar.. sebab mana I dulu mula dengan terdetik di hati, "Aku nak jadi macam Hanis.. aku tak nak jadi pemerhati kesenangan orang lain. Aku pun nak juga..!"

Contact jer I bila-bila masa.. then boleh set masa untuk dengar the whole thing about this biz..

Kita buat biznes nie sama-sama.. I'll guide you all the way.. kita sama-sama akan rasa perubahan besar yang baik dalam hidup you.. InsyaAllah..


RM20,000 here I come..!!!!

Fazi
012 755 2800 @ 019 603 7423
fazi_zizi@yahoo.com

*terima kasih kerana sudi membaca entry yang panjang ini.. over semangat.. ehehe..



Tak mo cakap banyak..


Entry kali nie tak mo cakap banyak.. sume gara-gara banyak keje (salahkan keje, pada hal dia yang cuti melampau-la
mpau.. ekeke).. ni lah akibatnya.. (erkk.. macam ryhmes dah jadinya..)..

Ok, kat bawah nie sebenarnya antara
banyak testimoni lepas orang pakai PB.. ramai yang sms, ada yang PM dalam facebook.. ok, dipersilakan baca.. ekeke..

Ni dari J, Putrajaya..



Dari Suz, Puchong..

Dari Linda, PJ..

Dari Ain, Melaka..

Alhamdulillah.. ramai dah yang merasa bahagia dengan PB..

ANDA BILA LAGI???

Fazi
012 755 2800
@
019 603 7423
@
email : fazi_zizi@yahoo.com




Bila keinginan mengatasi segala-galanya..


Don't just dream big, but dig for it..!

Alhamdulillah semakin lama semakin ramai yang dah enjoy dengan kelebihan biz nie..

Saya memang salute dua orang biz partners saya yang latest semakin laju dalam biz nie.. Dalam tempoh 48 jam diorang boleh jual 10 set PB each..!

Dura
Dapat biznez partner dalam tempoh masa 1 hari..! Hebatkan??! PB pulak tak payah cita lah, sold within 48 hours
..!


Bayah
PB abis sekelip MATA..! Kami berdua jumpa 6 orang prospek buat demo serentak, kasi diorang rasa sendiri betapa bestnya PB dan keenam-enam terus confirm nak beli PB..! Sekarang dah abis semua set PB..!

Itulah dia cara orang yang betul-betul mahukan kejayaan..

Congrats girls..! Keep the spirits burning..! Dua-dua kecik molek, tapi berjiwa besar..!

Diorang nie tak da basic pasal biznez langsung.. sama macam saya dulu.. ZERO..!

Tapi keinginan kami untuk mengubah hidup kami & keluarga ke arah yang lebih selesa & terjamin mengatasi segala-galanya..

Dengan segala bimbingan & tunjuk ajar yang betul & tepat, pasti boleh berjaya..

Seronoknya bila buat biz nie ada yang sedia membantu dari segi tenaga, strategi & motivasi SETIAP MASA..!

Memang betul lah apa yang Hanis selalu pesan.. ILMU YANG BETUL, TINDAKAN YANG TEPAT & RUJUKAN YANG TEPAT pasti MUDAH UNTUK BERJAYA..!

Tapi apa pun mesti bermula dengan keinginan.. lebih baik lagi keinginan yang meluap-luap..

Permulaan yang baik, first bonus pun dah pegang 4 angka..! Apa lagi bulan-bulan yang seterusnya..!

Saya sendiri pun dah set pada diri sendiri, "Dalam tempoh 7 bulan, aku mesti dapat income 5 figure..!" Alhamdulillah.. saya telah pun dapat merasa income 5 angka, dan lebih manis dapat dengan jam tangan bernilai lebih kurang RM1k & trip ke Australia..!!!!!!

Alhamdulillah, pilihan yang saya buat ternyata tepat.. dan lebih tepat lagi saya berada di bawah pimpinan yang tepat..! Betul lah pakar psikologi kata, Nak berjaya, Kena Ikut Cara Orang Berjaya..!

Dalam dunia, memang ada orang yang berjaya & ada yang tidak berjaya.. sama jer macam kita belajar dulu.. ada kawan pandai... ada kawan tak bape pandai.. So kita pilih, mana yang kita nak ikut? Nak ikut kawan pandai atau tak bape pandai??

Pesanan pemimpin hebat saya lagi,

"ORANG BERJAYA ADA CARA, ORANG GAGAL ADA SEBAB"

Iklan Premium Beautiful..
Barang berkualiti hebat, memang tak susah nak berniaga..




Mayday..! Mayday..!


Adussss.. saya dah terclick delete kat spam saya, tak sengaja & saya ada email yang belum balas lagi pasal Premium Beautiful..

Jadi sesiapa yang telah menghantar email pada saya tentang PB & juga biz & saya tak jugak balas-balas, maksudnya saya dah terdelete secara tak sengaja.. tolong email balik semula pada saya ya..?

Terima kasih..!



I'm so happy..

Pada umur ni, saya punya segala (bagi saya)..

Saya punya suami yang baik, lemah lembu
t & sangat ringan tulang... (kekekeke... penting tu... ahaha!)

Saya ibubapa & ibubapa mentua yang penyayang, sentiasa bagi dorongan tak kira masa..

Saya punya adik yang cantik (ahahaha!! ape ka
hh?! bodeekkk tu.. ahaha).. saya punya adik yang sorang tu selalu backup saya, selalu kongsi-kongsi cerita pasal ubat-ubat, kesihatan, walking dictionary saya & fesyen itu, ini (sebab kakak dia ketinggalan.. ahahah!)

Saya punya anak-anak lelaki yang comel, menawan hati & bijak.. dan paling indah ialah menyusukan mereka hanya dengan susu ibu..

Saya punya kawan-kawan yang selalu beri motivasi & bukan untuk condemn..

Saya punya kerjaya yang hebat walaupun sebelum nie saya tidak suka dengan kerjaya ini.. (sebab kena ikut cakap mak jadi lecturer, tapi sekarang tau nape..)

Saya punya part time job yang hebat.. saya dapat menggandakan income saya.. ternyata pilihan saya memang tepat..

Alhamdulillah.. semuanya kerana izin Allah..

Cuma pintaku untuk diriku ini, Ya Allah..

Berikanlah keberkatan dalam hidupku pada m
asa yang lalu & masa akan datang,panjangkan lah umurku supaya aku sempat bertaubat & menambahkan amal ibadah, murahkan lah rezekiku, permudahkan lah segala-galanya bagiku.. jauhilah aku dari kemurkaanMu, jauhilah aku dari kesesatan, kekufuran, kealpaan.. Jadikanlah aku hamba yang tidak lewat mengerjakan solat, sentiasa berikan petunjuk & hidayahMu, Ya Allah.. Amin..

p/s: Gembira dengan apa yang ada sekarang, tapi takut makin banyak umur, makin dekat dengan alam barzakh..


SELAMAT HARI JADI YANG KE-29 (adusss.. tahun terakhir 20-an tuuuu...)



Rahsia ku kini milikmu... (Siti..! Pinjam tag line! Mekasih..! hehehe..!)


Ok.. saya nie jenis yang tak reti dok diam, waktu berpantang pun saya jenis tak boleh duduk diam..! Masa pantang saya dijaga oleh mak saya & mak mentua (secara bergilir) jadi saya dengan baiknya mengikut pantang yang mereka suruh buat, kecuali satu benda, TAK RETI BANGUN DUDUK PERLAHAN-LAHAN.. plus anak sulung tu agak besar juga.. 3.57kg.. first time mother macam den ni, dok teran tarik nafas dalam-dalam, jadi baby kuar masuk kuar masuk, luka pun adoyaii.. ehehhe.. tak reti nak push (nak poie antenatal class, tak leh, nak sep bajet masa tu.. eheheh)..

Dan akibatnya.. masa anak pertama, oh sengsara lah tunggu luka tak baik-baik.. walaupun dari segi pemakanan saya jaga (tapi tak makan jamu ape sebab fully breastfeed), tapi dari segi pergerakan saya bedal aje.. lepas sebulan bersalin pun terasa ngilunyaa... lepas 3 bulan pun alahai ngilu nyer bila nak buang air dan apa-apa lah lagi..

Berceritalah kisah ku ini kepada seorang makcik ku.. dia dulu bersalin di hospital swasta, jadi hospital tu ada sediakan satu lampu 'magik' nie.. eheheh.. fungsi dia salah satu untuk cepat baikkan luka, keringkan luka dengan cepat.. dan lampu ni ada jual kat Guardian.. apa lagi, cepat-cepatlah beli sebelum susah nak cari lagi..

Lepas balik dari hospital bersalinkan yang nombor dua secara normal dan baby ku itew beratnya, ya ampun, sib baik punggung mama kamu nie boleh bukak besau lagi ye nak oi... berat dia 4.06kg (mungkin ada yang lagi besar, tapi saya rasa itu dah sangat besar untuk bersalin normal.. uhuhuhuh).. bayangkan jer lah luka ku itewww... oh neheee..


Ni lah lampunye.. penah nampak? Saya tak penah nampak sampai lah saya nak beli..

Melegakan sakit-sakit macam sengal-sengal badan, ease joints & stiffness, dan macam-macam lagi..


Tapi apa yang special sangat pasal lampu nie?

Lampu nie ialah lampu ber'infrared'.. memang best pakai lampu nie.. luka terasa kering jer..

Tapi bukan pasal lampu ni saya nak cerita.. saya nak cerita pasal Premium Beautiful.. saya pakai lampu ni lepas mandi.. tapi selepas mandi saya pakai PB, saya memang tak berbengkung tradisional kecuali waktu malam..

Saya fikir sorang-sorang, "PB kan memang disulam dengan far infrared rays, lagi lah kesan optimum berbanding pakai lampu nie jer.."..

And guess what.. dengan luka yang besar & banyak (nurse yang bagitau luka saya tu besauu), alhamdulilllah, luka bersalin tu orang utara kata KLIA (bukan KLIA airport tu ye, sebut baku KLIA tu.. sori orang utara!).. tak da ngilu-ngilu lagi macam anak sulung.. alhamdulillah... bukan saya jer yang puas hati.. tapi kawan sebilik saya puas hati jugakk.. *WINK*.. ^_^..

Tanya adikku yang seorang ahli farmasi (skema ayat nyahh!), dia kata memang FIR ada banyak kebaikan.. kalau refer kat mana-mana buku atau internet ada banyak cerita pasal FIR.. antaranya ini..

  • Help improve blood circulation
  • Strengthen the cardiovascular system
  • Ease joint pain and stiffness (without toxic side-effects)
  • Burn hundreds of calories without hours on the exercise bike or treadmill (or without having to get dressed and leave your home to go to the health spa)
  • Relax muscles and increase flexibility
  • Relieve pain
  • Deep cleanse skin- orang pakai PB, muka diorang berseri-seri..!
  • Remove toxins and mineral waste- boleh dikesan melalui air basuhan PB
  • Burn calories and controls weight- I'm the walking testimony..!
  • Improve the immune system
  • Reduce stress and fatigue
  • Improve perspiration system
  • Prevention of bacteria growth
  • Softening of hard water
  • Relieving of pain
  • Eliminates bad odour
  • Maintain warmth and better sleep - terutamanya bagi yang ada back pain
  • Enhance and maintain freshness - jarang mengantuk, bila bangun tidur, rasa segar jer
  • Purification of air
  • Beauty care
  • Improve strength and health
  • Speed up repair of body cells - stretch marks saya makin pudar, magik..!
  • Balance of the acid level in our body
  • Normalisation of blood cholesterol

Benda mahal..? Oh yes.. tapi pelaburan jangka masa panjang yang memang menguntungkan untuk diri kita & keluarga..

Benda mahal..? Tapi compare dengan JAMINAN SEUMUR HIDUP yang company offer, it becomes PRICELESS..

Benda mahal..? tapi ada kesedaran kepentingan memakai Premium Beautiful? Don't worry, saya & rakan-rakan kongsi ada sediakan INSTALLMENT PLAN.. kami ikhlas nak kongsi kebaikan PB pada semua wanita..

KERANA DIRIKU AMAT BERHARGA (pinjam tag line sat.. kekeke..!)


CONTACT US NOW..!


KELANTAN,
KLUANG, SIMPANG RENGGAM
012-7993624 (DURA)


BANDAR BARU UDA, PLAZA ANGSANA, JOHOR BAHRU
019-7937792 (AIDA)


NEGERI SEMBILAN, PASIR GUDANG
019-7057859 (YATI)


KEDAH, PERLIS,
PASIR GUDANG, JOHOR BAHRU,
013-3631961 (BAYAH)


MELAKA
012-725 9086 (YANA)


LEMBAH KLANG & NILAI
012-459 5308 (LIN)


SHAH ALAM & SRI KEMBANGAN
012-2877516 (AZILA)


SHAH ALAM
017-3783414 (AZRA)


KUALA LUMPUR
017-880 2541 (SAUDAH)
012-228 3304 (IRDA)


Last but not least... yours truly lah..
012 755 2800 @ 019 603 7423 (FAZI)
I'm mobile.. contact me anytime for appointment..! Boleh buat set bila-bila masa..

Minggu nie saya akan ke Melaka..!

Jumpa korang kat sana..!
:)



Need new style.. ;)

I have long & straight hair.. but I seriously need a new hair style..

I usually keep my hair long (my hubby likes it, ayu katanya.. ahaks..!), long hair is fine, plus it helps me to look better (perasan cun walaupun tak cun... ahahah!!) when I wear tudung, so that I don't have to put on fake sanggul.. It's just the style is dull & boring.. of course I want to look pretty in front of my hubby & my kids.. :)

The last hair style I did was bob cut.. I like it, but my hubby didn't like it much coz it's too short (for him).. and I think I want to try medium blunt hair style this time & at the same time I still can have sanggul even though it's gonna be a little smaller than I have right now..

Probably like one of the pictures below..

Comel.. mesti cam mudeee jer muka saya kalau buat camnie.. ahahah!!! perasan..!


Alahaiii ayu nyer...


Cun.. nampak sophisticated gitu..


Comel..!

Haihhh... sume nye I suka lah... hehehe..

Eee..! Can't wait to get my hair done..!

p/s: Demam dah ok, batuk & selsema masih kuat lagi.. uhuh..



Getting worse..

I had fever (lengkap dengan batuk, sakit tekak macam nak pecah tekak ku ini, selsema & sakit kepala) for two weeks..

Met two doctors & the medicines are all finished (saya bukan setakat makan tapi makan ikut jam yer..).. but still, it's not getting better & it's actually worse..

no - no - no.. jangan mengeluh.. tak baikk.. penghapus dosa tu.. uhuhu..

SABAR.. DAN TERUSKAN USAHA UNTUK CEPAT BAIK..

Kurus, Slim... Tapi....?



Kurus tapi...? ops..!!!


Tak payah tunggu pakai baju kecik, sendat tapi bila pakai baju besar tapi bila ditiup angin, haaa nampak segala bonggol-bonggol kat badan... memang NIGHTMARE..! huhu.. malunyee,.. saya sangat memahami perasaan tu sebab saya pun macam tu, DULU.. ;)

Lemak memang lebih senang terkumpul kat perut, pinggang.. tambah pulak lagi sekarang nie seluar banyak yang jenis low cut, lagi lah penyumbang lebihan daging & lemak kat perut tu keluar.. hal ni biasa jer jadi kat ramai ora
ng.. walaupun pada orang kurus..! Orang Johor panggil, babat terkeluar.. uhuhu..

Tengok je lah budak-budak muda sekarang, kurus.. slim.. tapi...? tang perut tak tahan dibuatnya.. tapi buat ape kisahkan orang lain betul tak? Kita kisahkan diri sendiri dulu.. baru boleh tengok orang lain..

Hari ni, malam nanti, tengok badan kita kat cermin.. check, ada tak lapisan-lapisan kat area pinggang hingga bawah dada..


Prinsip saya, masa mula-mula pakai Premium Beautiful dulu, biarlah badan aku berisi sekali pun, tapi jangan la sampai nampak bonggol-bonggol tu.. step pertama memang saya nak badan saya kemassss sentiasa.. mula dari situ keyakinan diri makin meningkat, seronok sangat..

This is Kak Ayu before wearing PB..

Selepas pakai PB..????

Kesan serta merta tau nie..! Then, Walla..! Hilang semua lapisan-lapisan kat pinggang & perut.. cayalah Kak Ayu..!

Macam mana cara PB buang semua lemak?

PB ada infrared rays.. sinaran ni yang akan memecahkan lemak pada badan kita.. kalau nak pecahkan lemak di bahagian pinggang & perut, masa tu lah LB berguna sangat.. sebab semua lemak akan terkumpul di perut.. dan kat situ baru bermula proses pemecahan lemak..


Ramai orang tanya, berapa lama boleh kurus..??

Ok camni.. kalau kita pakai PB secara konsisten 8 jam sehari, percaya lah, akan nampak hasilnya.. PB memang sangat selesa untuk kita pakai dalam ape jua keadaan.. nak menunduk nak ambil barang pun selesa, badan kita takkan jadi kejungggg macam papan.. oh tidak.. tapi kita akan rasa tulang belakang kita disokong padu oleh korset nie..

Ramai orang tanya jugak, saya dah kurus, tapi saya pinggang saya sakit, nanti kalau pakai PB, lagi bertambah kurus, macam mana?

Ok.. PB nie istimewanya dia menstabilkan metabolisme badan kita.. orang yang kurus metabolisme tinggi, cepat burn out calorie.. yang gemuk pulak terbalik, kada metabolisme rendah, lambat burn calorie.. Jadi orang kurus tak perlu risau badan makin mengecik bila pakai PB, tapi makin ada shape lagi ada.. ;)

TAK PERCAYA..? Saya boleh bagi demo secara percuma..!

Fazi
012-7552800 @ 019-6037423
fazi_zizi@yahoo.com