Family Getaway..!

Bercuti dengan keluarga tak kisah lah kat mana-mana pun, itu lah yang best sekali kan?

Cuti sekolah ni Fazi ambil peluang bawa anak-anak bercuti.. dapat sekejap pun jadi, janji berkualiti. Planning asal lepas habis pakej Holland & Belgium, terus nak pegi holiday.. tapi sambung dengan pakej Vietnam, terpaksa hold dulu.. sebab nak bawa rakan kongsi lebih ramai ke Vietnam kali ni. :D

Dah lama teringin nak bawa anak-anak ke Grand Lexis.. budak kecil kan.. suka sangat swimming.. ha kali ni mama bawa Amaar & Luqman ke sini, mandi lah awak berdua sepuas hati.

Enjoy the pictures..!


Sementara tunggu abah check in, bergambar dulu.. :)

  




Tengah balas sms & email customers, hubby minta bergambar..









 Pantang nampak ipad..

Petang tu, we all pegi tengok Puss in Boots... first time bawa anak-anak tengok movie.. ok lah sepanjang cerita, tak ada yang nak minta keluar.. ehehe.. Luqman, letak popcorn, dia terus makan & tengok movie tak kelip-kelip mata.. Yang Amaar pulak..?? Huhuhu.. sikit-sikit tanya.. mama itu.. mama ini.. aiyoo.. penat nak jawab tauu sayang.. hehehe..

Sampai jer lepas dinner, balik semula kat bilik, hero-hero nak terjun. Kejap pun ok lah.. layankan jer..




Ma..! I'm ready..!



Haa.. tau korang sejuk.. eheheh..



Abah tengah kasi water confident lesson pada Luqman.. Amaar..? Terpaksa la tunggu kat tepi dulu ye.. abah kena entertain adik dulu.. eheheh..



Luqman belum confident lagi.. Ambil masa.. :)



Selepas dipaksa, heheh.. baru lah anak-anak ni naik.. pujuk punya pujuk, baru naik.. tapi sambung main dalam bilik.. mama pulak mata dah layuuuu.. huhuhuhu..



"Ok lah mama.. kami nak tido dah.. good night.. Assalamualaikum"


Iye ker tido???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Memang la takkkkkkkkkkkkkkkkkk...

Huwaaa..!!

It was past midnight hokeyy..

Grrrr..



 Naik tangga, turun tangga..



 Amaar punya turn pulak..



One....




Two...




Jump..!!!

Esok pagi, celik mata, apa lagi.. ini lah aktiviti kami..
















Enjoy habis Amaar.. :D



























Ok.. time to go home..!!

Nanti mama bawa jalan-jalan lagi ok..




0 comments: