Color Block Dress

Lately Fazi suka sangat dengan color block dress.. Dah ada banyak dress plain yang satu warna, buatkan Fazi rasa dah boring dengan style tu.. Hehehe.. memang mengada.. Bila tengok color block dress, memang macam tampal-tampal tapi ceria bila kena dengan combine dengan color yang terang dengan gelap.

Cuma Fazi duduk kat Johor ni, pilihan agak kurang berbanding dekat KL.. :D

Tapi bila balik Shah Alam, boleh je pegi lari cari kejap.. ;)











Kegemaran Fazi sejak mengandung nombor 3 ni ialah pakai Dress. Kalau dulu, suka pakai seluar & tops.. Kalau jumpa color block maternity dress, pasti Fazi akan beli..! :D



Chic..!  




 My choice..!

Haa.. 2 dress ni pun boleh Fazi jadikan idea untuk buat dress masa ambil award bulan 3 nanti untuk jadikan lebih sesuai untuk dinner glam event.. boleh discuss dengan designer nanti.. :) 





Fazi masa mengandung memang suka nak cantik-cantik.. Siapa kata masa pregnant tak boleh nak cantik-cantik, kan?




1 comments:

Ayu Rashid said... [Reply to Comments]

u pregnant muka berseri-seri. *sumpah tak bodek hehehe