Aktiviti Cuti Chinese New Year

Best kan jadi rakyat Malaysia..? Fazi bersyukur sangat dapat jadi orang Malaysia, sebab walaupun negara kita banyak kaum, tapi aman damai. Tak macam negara lain, walaupun sebangsa, rusuhan sana sini berlaku. Doa Fazi sampai bila-bila lah Malaysia aman, biar anak cucu merasa apa yang Fazi rasa..

Bila ada apa-apa perayaan, mesti meriah sebab pergi sana sini mesti ada decoration yang menarik..

Cuti Chinese New Year baru ni, tak lain tak bukan, Fazi balik ke Shah Alam.. ziarah mak & jugak padat dengan Premium Beautiful business appoinments. Fazi dah makin dekat nak bersalin, jadi Fazi kena siapkan apa-apa yang patut sebelum bersalin kan.. ehehe..


@ Pavillion, sebelum jumpa Hanis Haizi, jalan-jalan dulu.. :) 
It's dragon year..!
Sebagai orang Islam, memang kita tak boleh percaya, tapi tak salah kalau kita ambil perkara positif dan jadikan motivasi & terus set di minda kita.


Bulat sana sini..! Ahahaha!!



One sarat pregnant Premium Beautiful business woman.. eheheh..



Ok, kerana tidak mahu lagi carry handbag itu, maka suami pun pegang lah.. bak kata suami, "baling kat anjing pun mati ni.." Overrr tauuu.. kekekek.. 
Later, Fazi & business partner pergi jumpa Hanis Haizi kat Westin Hotel. Fazi bawa business partner baru, Dira untuk suntikan semangat. Walaupun dah banyak generasi, Hanis Haizi masih lagi guide macam mana nak buat business Premium Beautiful & tunjuk jalan macam mana nak generate income macam Hanis.


The next day, kitaorang pergi ke Aquaria KLCC. Bangun pagi-pagi, sarapan kat Syed Seksyen 3, then terus ke KLCC. Ekekek.. semuanya sebab tak nak bersesak-sesak dengan manusia yang begitu ramai, nak-nak nye cuti panjang kan.


Ok-ok, yang paling comel tu lah kaki Fazi.. ahahha!! 













Ameer Luqman with Nekma..

Tak dapat nak snap gambar banyak-banyak sebab terlalu ramai orang..! Hehehe.. but overall we had fun..

Best buat business Premium Beautiful ni ialah dalam tempoh 24 jam tu, macam-macam boleh buat. Bukan semata-mata business seharian. Tapi ada selingan yang boleh dibuat antara masa..

After all Premium Beautiful Business is all about WORK SMART..!

p/s: Ada small celebration for my second son, Ameer Luqman kat Serai.. family dinner saja.. gambar kat phone hubby.. Fazi tepek gambar later.. eheheh

0 comments: