Alhamdulillah..

Alhamdulillah.. Syukur ke atas kurniaan rezeki Allah SWT..

Fazi baru dapat news ni minggu lepas. Seronok nak kongsi dengan semua.. Ada yang tahu, Fazi memang kerja kat government sector, mengajar.. Tak pernah berangan nak naik pangkat 44 dalam masa singkat, sebab baru 4 tahun service & masa apply ada lagi yang senior & kawan-kawan yang hebat dalam kerja masing-masing..

Tapi Fazi percaya pada ketentuan Allah.. dah tercatat dalam luh mahfuz yang Fazi dikurniakan rezeki naik pangkat 44. Mungkin juga rezeki baby..

Fazi percaya, rezeki itu ketentuan Allah, dan kita sebagai hamba-Nya hanya perlu berusaha, beristiqamah & selebihnya kita berserah & percaya saja pada janji Allah & aturan yang Allah bagi pada kita.

Walaupun Fazi ada buat 2 kerja, yang pertama kerja hakiki Fazi yang tu tanggungjawab utama, sebab mendidik anak bangsa, nak sediakan pelapis pekerja di Malaysia & kedua buat Premium Beautiful business secara part time untuk tambah saving, untuk jaminan kehidupan yang lebih selesa.

Dua-dua sama penting. Kerja hakiki, itu amanah tanggungjawab, nanti Fazi akan ditanya di akhirat nanti.. Yang kedua, part time business, tak boleh tak buat, sebab melalui income business, Fazi dapat menggandakan saving Fazi, anak-anak & mak. Senang cerita untuk jaminan kesenangan untuk future.

Alhamdulillah, Fazi mampu buat kedua-duanya dengan baik & terus cemerlang.

Tak ada apa yang Fazi harapkan melainkan kesihatan yang baik supaya dapat Fazi jalankan kedua-dua tugas Fazi dengan optimum..

SIAPA KATA BUAT BUSINESS TAK BOLEH EXCELLENT DALAM PEKERJAAN HAKIKI??

Soalnya..

PILIHAN KITA SENDIRI.

NAK ATAU TAK NAK.

Nak  tau rahsia macam mana Fazi manage, boleh email or contact terus Fazi

019-6037423

fazi_zizi@yahoo.com

0 comments: