Congratulations..!

Setiap achievement diri kita pasti kita rasa seronok sangat kan?
Ini kan lagi bila tengok kawan-kawan kita pun sama berjaya.. Itu lah kepuasa seorang pemimpin.

Tahniah kepada kawan-kawan yang naik pangkat DH44.. semoga kita terus berikan perkhidmatan yang lebih cemerlang. (semalam tertinggal wish ni.. eheheh)

Dan tahniah juga pada rakan kongsi Fazi, DSM Gina yang baru saja 4 bulan buat Premium Beautiful business dalam pada masa yang sama seorang guru yang duduk jauhhhhh nun kat Felda kat Mersing. Tapi itu bukan alasan untuk capai kesenangan & kejayaan..

Fazi happy sangat dapat tengok kejayaan rakan-rakan kongsi.. diorang ubah life diri sendiri tapi jugak family diorang. You deserve it..!

DSM Gina mulakan tahun baru 2012 ni dengan flying color..! Gina dapat cipta rekod sendiri jualan RM100,000 dalam tempoh masa sebulan & akan terbang ke Vietnam secara percuma dengan membawa rakan kongsi.

Seperti biasa, Stokis B32 memang terkenal dengan murah hati.. hehehe.. setiap orang yang dapat capai achievement akan diberikan ganjaran. Semua orang ada jam, tapi jam ni istimewa sebab simbolik kejayaan diri kita. Bila sarung je jam ni, memang meremang bulu roma.. terus rasa nak buat lagi & lagi.. eheheh..


 DSM Gina dengan CDM Kak Ana & CDM Hanis Haizi




Group photo dengan CDM Hanis Haizi & CDM Raz..




Geng Premium Beautiful Johor semakin berkembang..!! Alhamdulillah..!

Orang Selatan & Singapore..!

Come & join us..!

Afraid not..! I will guide you all the way..!

Fazi
019-6037423

@






0 comments: