SM & SSM Award

Dalam Premium Beautiful business, every stage kita akan dihargai & diraikan..

Sabtu lepas company buat event khas untuk Sales Manager (SM) & Senior Sales Manager (SSM). Baru mula saja, company bagi penghargaan untuk semua usahawan. Sebab tu Fazi selalu cakap dengan rakan kongsi, dengan kerja hakiki kita, kita susah nak dengar bos kita cakap "Terima kasih", "good job" or even kata-kata motivasi.. bukan nak dipuji melangit, tapi penghargaan je dah cukup..


Setiap level yang kita dah capai, akan diraikan. Dan seronoknya, bila tengok ramai orang yang sama impian diraikan.

Let's enjoy the pictures..!

p/s: Kamera kesayangan suami masuk ward sebab Fazi jatuh kan.. erkk.. sori bang..! Hubby pula tak biasa dengan setting kamera ni, jadi ada gambar yang blur..

Sampai saja nampak CDM Kak Ana, terus nak bergambar.. ambil aura.... Kak Ana yang low profile walaupun multimillionaire.. tu yang lebih-lebih lagi Fazi respect.

 
Dengan bakal DSM Fith

 
Dengan SM Eka

 
Dengan kumpulan bakal DSM Atie, under leadership Hanie

 
Dengan Sha Nazz & SM Sue

 
Dengan SM Kak Ha

 
Dengan SSM Ayu & SM Suria

 
Dengan Madam Lam yang sangattt caring.. Madam yang terer.. Nak tentukan saiz PB, madam just guna tangan saja.. punya lah expert.. dah almost 20 years dengan PB..

 
Dengan sideline yang kamceng..! Bakal DDM Ain..

Dengan bakal SSM Ina, bakal DDM Zurai, DSM Gina & SM Ellina..

 
Dengan SSM Kak Linda.. Kak Linda pegang income dengan gaji hakiki RM10,000++, tapi nape buat business jugak? Sebab nak time freedom..

 
Dengan kawan lama & kamceng, bakal SSM Ina.. insyaAllah SSM dalam sebulan..! :D

 
SSM Azie

 
SM Syik

 
SSM Aida

 
SSM Fith

 
Ni sorang lagi sideline yang kamceng..! Kekekek.. ada je benda nak gelak.. Bakal CDM Sha..

 
SSM Ayu

 
Manaaa laaa Kak Ayu ni hilangg..

 
Haaa.. baru complete...  dengan bakal DDM Kak Ayu, bakal DDM Ain & bakal CDM Sha
Lepak dengan korang kat Guangzhou lah ye.. mak tak dapat join kat Holland, Belgium & Vietnam.. huhuuhuhu..


 Dengan bakal DSM Atie


 Dengan SM Dayah


 SM Ann


 SM Eka


 Dengan CDM Hanis & SSM Nadia


 SM Lya


 SM Sue


 SM Kak Ha


 SM Suria


 Dengan Nia & Eka.. welcome to Nia..! Baru join Premium Beautiful business tapi semangat & berjiwa besar..! Welcome to our group dear..!


 Tahniah kepada semua..! Dapat peluang ni, pegang betul-betul k. Fazi sentiasa bersama dengan semua..! :)




 Dengan bakal DDM Hanie & the gang


 Dengan SM Lya




 Aummm...!!! We all ladies, tapi semangat tak macam ladies.. membara-membara macam Naga.. we always keep the spirit alive, sebab tu kami percaya Premium Beautiful business boleh capai impian kami & kami memang dapat.. Alhamdulillah.


 My cousin, my mentor.. CDM Hanis Haizi


 Dengan penyokong setia saya, tulang belakang, tukang penyuntik semangat & segala-galanya bagi Fazi.. I love you bang..! mmmmuahh!


 Betul-betul pegang rezeki yang kami dapat & never turn back..!

Alhamdulillah dapat berjumpa dengan business yang tepat & kumpulan yang tepat..!

Yang boleh bimbing kita semua cara yang betul nak capai impian kita.

Tahniah kepada semua SM & SSM..

Percaya pada diri sendiri & leaders yang bawa kita ke peluang ni.

Pasti kita akan sama-sama beroleh kejayaan...!

Jumpa semua nanti di Diamond Night..!

p/s: Lagi la glam.. ;)

 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


0 comments: