Bila mereka happy, saya pun happy..

Alhamdulillah..

18 Mac yang lepas rakan-rakan kongsi diterbangkan ke Vietnam.. ramai muka-muka baru & muka-muka senior of course ada.. semuanya PERCUMA. Tinggal bawa badan & duit shopping saja..

Fazi, tak dapat ikut, sebab due dah dekat. Fazi boleh hantar diorang sampai KLIA je lah.. eheheh..

Seronok tengok diorang happy & enjoy kat sana, walaupun diorang cakap tak sama bila Fazi tak ada.. auwww.. terharu makkk..

Takper, nanti kita enjoy sama-sama kat Guangzhou ok..!

Fazi tak pergi tapi Fazi pinjam gambar-gambar ni dari Hanis Haizi, Hanie, Bayah, Zurai..

Enjoy the pictures..!



 Leaving on the jet plane.. jet kaa..? eheheh


 Dengan Madam Lam & CDM Hanis Haizi..


 


 Dengan great mentor, CDM Kak Ana..


Macam parents nak anta anak belajar oversea.. ahahha!! 


 Ni masa hari kedua, Blue color theme


Menariknya, yang lelaki pakai jersey bola Harimau Malaya..

Team Harimau Malaya di Vietnam.. Aummmm..!!

:D





 :D

Third day, orange theme color..

 Replika sahaja yaa..





 Perangkap..


 Scary maryyyyyy...!!

Gala Dinner..










Last day.. 

Dalam 2 minggu lagi, rakan-rakan kongsi Fazi akan terbang ke Holland & Belgium pulak..

Seronoknya buat biz, lepas all out, enjoy habis-habis..

Dalam doa setiap hari, semoga silaturrahim ni berkekalan sampai bila-bila..

Aminnn..

Siapa nak join Fazi ke Guangzhou lepas ni???
Especially di Johor..cepat-cepat contact Fazi k..!

Premium Beautiful business in Johore, we're the best..!!!

Pictures credit to:

Hanis Haizi : www.hanishaizi.com
Hanie : http://www.haniasmahani.com
Bayah : www.sabariahazemi.com
Xue Rai : www.zuraida.com

Gracias..! :D

0 comments: